Smail får egen ”Paradise hotel”-serie

Storspelaren och flickfavoriten är tillbaka: ”Känns jättebra”

Storspelaren Smail Alihodzic är tillbaka i paradiset!

Den här gången som programledare i en egen webbserie för att avgöra vilka utröstade deltagare som är värdiga en andra chans.

– Jag kommer att vara jäkligt hård, säger han till Nöjesbladet.

Smail är tillbaka i ”Paradise hotel” men inte som deltagare. Hans uppdrag blir att utvärdera de som röstats ut för att se vem som är värdig att koma in i huset igen.
Smail är tillbaka i ”Paradise hotel” men inte som deltagare. Hans uppdrag blir att utvärdera de som röstats ut för att se vem som är värdig att koma in i huset igen.

Smail Alihodzic, 24, lämnade ett stort avtryck ifjol som både storspelare och flickfavorit i ”Paradise hotel”, men gick till slut miste om segern.

Nu är han tillbaka i paradiset, fast den här gången som programledare i nya webbserien ”Keep on Smailing”.

I serien har profilen fått i uppdrag av ”Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer att utvärdera de som röstats ut för att se vem som är värdig att komma in i på hotellet igen.

– Det känns jättebra. Jag hoppas att folk uppskattar det, och jag tror att de kommer att göra det. Det är lite annorlunda, det är något nytt och det är alltid kul med lite förändring, säger Smail till Nöjesbladet.

Svårimponerad

Han kommer att träffa de utslagna deltagarna och försöka coacha dem.

– Jag ska se hur de tänkte, varför de hamnade i den situationen och vad man kan göra åt saken. Och hitta några som jag kanske vill skicka in igen.

Men han kommer att vara svårimponerad.

– Jag är jäkligt hård. Jag kommer att vara jäkligt tuff för det är ju ändå ett uppdrag jag fått och jag måste ta det på allvar för annars blir Malin jäkligt lack på mig. Så jag kommer att kolla på allting och jag kommer att utsätta dem för en hel del tester.

”Ska skapa drama”

Han kommer ha stenkoll på vad som pågår på hotellet.

– Det har ju också med hela storyn att göra, vem ska man skicka tillbaka för att röra om lite. Vi ska skapa drama.

Att bli coachad av honom ser han som en stor fördel i spelet.

– Absolut, ifjol fick man ju ingen coaching och om man fick chansen att komma tillbaka så hade man ju inga tips eller tricks. Får man chansen nu har man ändå fått lite råd. Jag själv skulle se det som en stor fördel i den sitsen.

”Keep on Smailing” får premiär den 10 september och kommer att finnas på TV3 Play varje torsdag klockan 22.00

Publisert: