Bonde söker fru

Bondesuccén är tillbaka

TV

Här är de nya bönderna

Årets bönder Karl Petter, Margareta, Anders, Fredrik, Örjan, Torbjörn, Susanne, Anders.
Årets bönder Karl Petter, Margareta, Anders, Fredrik, Örjan, Torbjörn, Susanne, Anders.

Förra årets "Bonde söker fru" blev en tittarsuccé med över 1,5 miljoner som följde gårdsromantiken varje vecka.

Resultatet blev ett storslaget bröllop mellan Mikael Larsson och Marita Carlqvist.

I säsongspremiären på onsdagen får de åtta bönderna ta emot sina efterlängtade brev. Brevhögarna avgör vilka fyra bönder som blir höstens huvudpersoner i ”Bonde söker fru”.

Karl Petter Bergvall är 24 år och bor strax utanför Säffle i Värmland. Han bor i ett eget hus på föräldragården där han arbetar heltid med grisuppfödning, jord- och skogsbruk.

Torbjörn Carlström är 36 år och kommer från Kil i Värmland. Han köpte gården år 2005 och är sedan dess verksam som slaktgrisproducent och odlar även spannmål.

Margareta Berg är 49 år och bor strax utanför Lindesberg i Västmanland. Hon driver, tillsammans med sin bror, en gård med kombinerat jord- och skogsbruk med inriktning på mjölkproduktion.

Örjan Carlsson är 34 år och bor i Österbymo i Östergötland. Han driver gården och lantbruket tillsammans med sin bror och arbetar som mjölk- och köttbonde.

Anders Johansson är 40 år och bor i Vikingstad strax utanför Linköping i Östergötland på gården där han är uppvuxen. Anders arbetar med spannmål och skog och är även köttproducent.

Susanne Brännemo är 40 år och bor utanför Rättvik i Dalarna. Susanne är hästbonde och driver sin egen hästgård. Sedan tio år tillbaka lever hon på att avla hästar samt arrangera och driva turridningar och ridskola.

Fredrik Karlsson är 24 år och bor strax utanför Laholm i Halland. Han bor på sin egen gård där han föder upp grisar samt även odlar spannmål, potatis, sockerbetor och konservärtor.

Anders Jönsson är 28 år och bor i Dala Husby strax utanför Hedemora i Dalarna. Anders har arbetat som cowboy i Montana men driver nu föräldrahemmet med spannmålsproduktion som inriktning och har även betesdjur på gården.

aftonbladet.se

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV

/

Bonde söker fru

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru