Malin Gramer utan kontrakt med TV3

TV

”Tv-tv går ju inte så bra längre”

1 av 5 | Foto: Malin Gramer.

Hon kommer synas i ”Paradise hotel” hela hösten.

Men Malin Gramers kontrakt med TV3 har gått ut.

– Jag har ingen aning om vad som händer, säger hon.

Hon värvades från Kanal 5 2013. Sedan dess har Malin Gramer, 38, varit MTG:s mest profilerade kvinnliga programledare. Hon har lett galor, ”Talang”, ”Jagad av hundar” och kanske framför allt TV3:s succésåpa ”Paradise hotel”.

Men nu kan det vara slut på det. Malin Gramer står plötsligt utan kontrakt med tv-bolaget.

– Mitt kontrakt på TV3 har gått ut. Jag vet inte om jag får säga det, men så är det. Så jag har ingen aning om vad som händer, det är en ny start kan man säga, säger hon.

”Inga hard feelings”

Under hösten fortsätter Malin Gramer att synas i ”Paradise hotel” som spelades in i våras. Dessutom syns hon i några avsnitt av komediserien ”Mammor” på TV3 i höst, men även den serien är inspelad. Senare i höst ska hon också spela in ännu en säsong av ”Världens bästa burgare” tillsammans med Johan Jureskog, också det för TV3.

Men sen är allt öppet.

– Trean vill så klart att vi ska jobba ihop och jag har haft ett långkontrakt, men det har gått ut och de förlänger inga kontrakt, så det är inga hard feelings. De har inga långtidskontrakt längre utan tar in personer till varje programserie.

Vill göra reportage

Varför gör de så?

– Det börjar nog bli så mer och mer i branschen över lag, med tanke på att det är som det är, tv-tv går ju inte så jättebra längre, säger hon och syftar på kanalernas tablålagda program.

Men hur känns det? Det måste ju vara en trygghet att ha ett längre kontrakt?

– Ja det är det definitivt, verkligen. Det blir en helt annan grej nu. Det blir spännande.

Nu hoppas hon på att kunna göra mer reportage och även skådespela mer.

– Jag vill göra roliga grejer, gärna stor underhållning, galor är kul, men också resa runt, reportage, träffa människor, jag älskar ju det, säger Malin Gramer.

– Vi är givetvis väldigt glada över att Malin Gramer är en omtyckt profil på TV3. Vi uttalar oss aldrig om kontrakt men jag kan garantera att Malin Gramer kommer att synas som vår profil även under 2017, säger Susanne Nylén, presschef på MTG.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3

MTG