Christian ångrar sin medverkan i tv:s ”Ska vi göra slut?”

TV

”När Filip och Fredrik kom gick allt i kras”

1 av 9

Johanna Lagerstedt och Christian Karlsson valde att avsluta sitt förhållande i ”Ska vi göra slut?”.

De bor fortfarande ihop som vänner, men Christian ångrar att han släppte in Filip och Fredrik.

– Helgen precis innan de kom var vi nere hos släkten och hade det hur bra som helst. När de kom gick allt i kras, säger han.

I slutet av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons program ”Ska vi göra slut?” på Kanal 5 såg vi hur Johanna Lagerstedt,28, packade ihop sina saker och lämnade Christian Karlsson, 24, efter ett storbråk. Kvällen före hade Filip gett paret en uppgift: Att låta Johanna bestämma en hel dag. Det kunde Christian inte hantera.

– Då gick det käpprätt åt helvete. Han har ett väldigt stort kontrollbehov mot mig, säger Johanna.

Det före detta paret bor fortfarande tillsammans i sin lägenhet i Märsta – men bara som vänner.

– Vi bor tillsammans fortfarande, det är inga problem. Det funkar kanonbra. Vi var nyss ute på en resa och så, säger Christian.

”Jag blir jättedeprimerad”

Parets problem uppstod efter Christians otrohetsaffärer, som gjorde att Johanna förlorade sin tillit. Bara ett par veckor innan inspelningen av programmet skrev han sexmeddelanden till ett av sina ex.

– Jag ångrar det jättehårt. Hon påminner mig om det ibland, men jag säger sluta prata om det, jag orkar inte. Jag blir jättedeprimerad när hon påminner mig. Det är bra att hon gör det, men det är någonting jag ångrar så hårt. Det skulle aldrig hända i dag, säger Christian.

”Var inte mig själv”

Det var Johanna som ville att de skulle medverka i programmet. Till en början ville inte Christian.

Inspelningstiden var tuff, säger han.

– Jag mådde inte alls bra i mig själv då. Det var mycket med familjen och så som gjorde att jag mådde jättedåligt. Jag var inte mig själv alls i vissa sekvenser. Det blev för mycket, säger han.

Efter dag två med Filip och Fredrik ville han inte vara med mer.

– På kvällen sa jag det till Johanna, ”jag orkar inte en dag till. Det är för mycket nu”.

Ångrar sin medverkan

Christian säger att han ångrar att han var med i ”Ska vi göra slut?”.

– Hade vi inte gjort programmet hade det nog varit bättre i dag. Vi försökte lösa det som hade hänt på egen hand. Helgen precis innan de kom var vi nere hos släkten och hade det hur bra som helst. När det kom så gick allt i kras, säger han.

– Det var ju kul att hänga med Filip och Fredrik så klart, men i en sådan här grej, nej.

Johanna säger att hon inte riktigt delar Christians syn, men att det är svårt att svara på om de hade haft det bättre i dag om de inte hade medverkat.

– Det var roligt, samtidigt väldigt jobbigt och känslosamt. Det var hela karusellen på fyra dagar. Det var lite intensivt, men det var en upplevelse, säger hon.

”Försöker fixa det”

Även om Christian och Johanna inte är tillsammans i dag, tror Christian fortfarande att det kan hända i framtiden.

– Ihop är vi inte, men vi försöker väl att fixa det. Vi har planer och så framöver så det blir säkert hon och jag igen om ett tag. Det hade inte förvånat mig, säger han.

Är det du hoppas på?

– Jag vet inte själv egentligen. Vi får väl se.

Johanna är inte lika säker.

– Det vet man ju aldrig, men det tror jag inte, säger hon och fortsätter:

– Jag letar efter en egen lägenhet och jag hoppas att jag snart ska få en. Därifrån får man väl se om det går att bygga upp någonting igen, eller om vi bara slutar som vänner. Eller ovänner, men det hoppas jag inte.

ARTIKELN HANDLAR OM