Bönderna avslöjade – blir flirtigare än någonsin

Flirtigare än någonsin!

Nu beger sig en av Sveriges starkaste män och sju andra bönder på jakt efter kärleken i ”Bonde söker fru”.

– Jag har aldrig tidigare känt en längtan efter kärlek så tydligt som i år, det är nästan så att luften vibrerar, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Förra säsongen har redan skördat frukt.

Två bondebebisar är på väg när TV4 presenterar åtta nya kärlekstörstande bönder i ”Bonde söker fru”.

Och förväntningarna på årets deltagare är skyhöga. I ett pressmeddelande säger programledaren Linda Lindorff att det kommer att bli flirtigare än någonsin.

– Efter att ha åkt runt och träffat årets bönder är mina förväntningar skyhöga. Jag har aldrig tidigare känt en längtan efter kärlek så tydligt som i år, det är nästan så att luften vibrerar, säger hon.

I år gör bland andra Sebastian Davidsson, 33, entré. Och han gör det med en andraplats i ”Sveriges starkaste man”. Sebastian, som jobbar extra inom räddningstjänsten, har en favoritperiod på året: kalvningssäsongen.

Nu hoppas han få hjälp.

Kolla in Sebastian och de sju andra bönderna här!

Här är årets bönder

Madeleine Kihlberg
60 år och bor utanför Rejmyre i Östergötland. På sin gård föder hon upp alpackor och älskar att filosofera om livets stora frågor. Astrologi är ett av hennes stora intressen och Madeleine söker en självständig, äventyrlig man som kan få henne att skratta.
Jonathan Antonsson
27 år och bor på ön Orust i Bohuslän. På gården finns kor, hästar, kaniner och höns. Jonathan gillar bland annat att gå ut och dansa och söker en tjej med mycket driv som längtar efter ett familjeliv.

Sebastian Davidsson
33 år och bor i Anderstorp i Småland. Bonde som jobbar extra inom räddningstjänsten. Sebastian har tagit andraplatsen i Sveriges starkaste man och vill hitta en partner han kan ha roligt med.

Christer Yrjas
Christer Yrjas är 41 år, kommer från Sundsvall och bor utanför Degeberga i Skåne. På gården föder han upp får men han har även höns, katter och två hundar. Christer söker en mysig kille att dela sitt liv med.
Peter Karlsson
Peter Karlsson är 52 år och bor i Tanumshede i Bohuslän. På gården finns köttdjur och på ledigheten gillar han att köra motorcykel, jaga och baka, bland annat. Han vill hitta en kvinna som är glad, snäll och ödmjuk.
Johan Lindgren
Johan Lindgren är 36 år och bor utanför Broby i Skåne tillsammans med 140 mjölkkor. Han älskar att gå på konserter, favoritmusiken är hårdrock och metal. Johan söker en ärlig, humoristisk, godhjärtad tjej som är stolt över sig själv men som samtidigt är ödmjuk och har respekt för andra.
Oskar Caster
Oskar Caster är 25 år och kommer från Höör i Skåne, där bor han med hästar, katter och en hund. Oskar tycker om bugg och foxtrot och älskar djurutställningar. Han söker en tjej som är omtänksam och snäll men som också har skinn på näsan.
Erik Nilsson
Erik Nilsson är 23 år och bor i Pilås i Småland. Han är utbildad snickare och har själv renoverat huset där han bor på gården med får, grisar, hästar och katter. Han sjunger även i manskör och söker en sund naturlig tjej utan prestige.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN