Chatta med Nöjesbladet om nya ”Twin peaks”

26 års väntan är över.

”Twin peaks” är tillbaka med en ny säsong och fansen har aldrig varit mer redo.

Här kan du chatta med Nöjesbladet om dina reaktioner på den nya säsongen.

OBS! Den här artikeln har tidigare innehållit ett liveflöde som inte längre stöds av vår nuvarande sajt. Övrig text i artikeln kan fortfarande innehålla syftningar till det flödet.

Det var 26 år sedan det gick att se nya avsnitt av ”Twin peaks” på tv. Men nu är det dags igen. Under natten till måndagen släpptes det första avsnittet av den nya säsongen på HBO Nordic.

Totalt innehåller säsongen 18 avsnitt av skaparna Mark Frost och David Lynch.

Längtan efter premiären är stor hos fans – världen över.

”Jag tror inte att det har hunnit sjunka in ännu att jag kommer att se nya avsnitt av #twinpeaks ikväll. Exalterad kan inte ens beskriva mina känslor”, skriver ett fan.

”Jag kan inte koncentrera mig på jobbet för att Twin Peaks kommer tillbaka om några timmar”, skriver ett annat.

”Idag är den längsta dagen någonsin eftersom att jag väntar på Twin-Peaks-premiären”, skriver ett tredje.

Äter körsbärspaj

Flera fans har även publicerat bilder på att de äter körsbärspaj vilket är en blinkning till seriens huvudkaraktär, agenten Dale Cooper, eftersom att det är hans favoritfika.

Inför säsongspremiären har David Lynch själv berättat att han gärna ser att tittarna skapar en viss stämning för sig själva när de ska titta på serien.

– Det är viktigt att serien ses ordentligt. Allt nuförtiden ses på maskiner med dålig bild och dåligt ljud, generellt sätt. Och det är synd. För då tror människor att de sett serien, fast de egentligen inte har det. Och det är inte rätt. Det vore vackert om tittarna hade en så stor skärm som möjligt, bra ljud och om de dimmade belysningen för att skapa en säker plats, en bra plats att se serien på, säger han i en intervju med Deadline.

Här ovan kan du chatta med Nöjesbladet om dina förväntningar på den nya säsongen och berätta hur just du avnjuter de första avsnitten.

I can't concentrate on my work BECAUSE TWIN PEAKS WILL BE BACK IN A FEW HOURS!!!! #TwinPeaks2017 #TwinPeaks #thatgum #cherrypie
Publisert:

LÄS VIDARE