”Två starka kvinnor har tackat ja”

avMartin Gustafsson

Klart med nya deltagare till ”Stjärnorna på slottet” – som kan flytta till Frankrike

1 av 2 | Foto: Foto: PAULINA WESTERLIND
Kanske blir det någon av dessa stjärnor som flyttar in på Thorskogs slott nästa sommar.

Två personer har redan tackat ja till nästa säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

– Det är två väldigt starka kvinnor, det känns jätteroligt. Nu ska vi bara matcha dem med männen, säger Tina Graffman, producent.

Castingen till nästa säsong av ”Stjärnorna på slottet” är i full gång. Nöjesbladet kan avslöja att två kvinnor har tackat ja till att medverka.

– Vi började med kvinnor den här gången och det är två fantastiska kvinnor som har sagt ja, säger Tina Graffman, producent på produktionsbolaget Meter som gör ”Stjärnorna på slottet”.

Nu återstår att matcha ihop kvinnorna med tre män. Att det blir fler män beror på att det finns fler personer att välja mellan.

– Urvalet är större bland män. Och så känner jag att med de här två kvinnorna så behöver vi inte en kvinna till. Det är två väldigt starka kvinnor, säger Tina Graffman.

En ledig vecka

Programmet spelas in i sommar. Men det kan bli så att produktionen flyttar utomlands. Thorskogs slott utanför Göteborg har bara en ledig vecka i sommar och kan inte de nya stjärnorna medverka då tvingas man leta andra alternativ.

– Det finns ju väldigt många trevliga slott i Frankrike. Det är 5 år sen vi startade, det är ett

litet jubileum. Men vi är jättegärna på Thorskogs slott om det funkar den där veckan för stjärnorna, säger

Tina Graffman.

”Har försökt”

En drömgäst är Stellan Skarsgård, 58.

– Men han ställer ju inte upp. Han är ju en sån person som vi försökt med ett par gånger, men han vill inte vara privat.