Plastikoperationer

Pixee Fox efter 16 plastikoperationer: ”Lever ett fantasiliv”

Tv-profilen: ”Är lyckligare än vad jag någonsin varit”

Av: 

Erik Åberg

TV

Pixee Foxs kropp har aldrig stämt överens med hur hon känt sig.

Men efter 16 operationer är hon på god väg.

– Jag mår bäst av att leva mitt liv där bara min fantasi kan sätta gränser, säger Pixee Fox.

Hon har gjort ögonbrynslyft, fettsugningar och som första personen i världen plockat ut sex revben. Totalt har Pixee Fox, 26, kommit upp i 16 plastikoperationer för att få den kropp hon alltid velat ha.

Men kvar är minst tio ingrepp. I kvällens premiäravsnitt av ”Outsiders” på Kanal 5 får tittarna följa hennes nästa steg.

Inspirationen kommer från olika seriefigurer, däribland ”Holli Would” från filmen”Cool world”.

– Just nu inspireras jag av tecknade karaktärer som jag förtillfället liknar, men i slutändan vill jag se ut som min version av mig själv, säger hon.

Hon reser runt hela världen för att korrigera sin kropp. Samtidigt som hon försöker rehabilitera sig måste hon hålla sina sociala medier uppdaterade och planera in kommande tv-framträdanden.

– Jag är en människa som alltid måste framåt. Jag mår bäst av att leva ett udda och annorlunda liv utan gränser för kreativitet. Ekorrhjulet är inget alternativ för mig, om man säger så, säger Pixee Fox.

Lever ett fantasiliv

Den livsstil Pixee har valt passerar inte allmänheten helt okommenterad. Många ser bara hennes operationer och påstår att hon är självupptagen.

– Folk kan tycka vad som helst. Jag är lyckligare än vad jag någonsin varit. Jag har också så mycket att göra att jag inte hinner reflektera över andras åsikter. Jag vet att vad jag gör är rätt för mig och jag träffar många likasinnade under vägen, säger hon.

I programmet förklarar hon sin kropp som ett konstverk och sin livsstil som mer än bara en massa ingrepp.

– Jag ser mig som en kreativ och innovativ artist. Det är så mycket mer än bara plastikkirurgin. Jag bygger ett helt liv runt detta, mitt utseende är bara en första milstolpe i mitt kreativa liv. Jag har så mycket andra planer i framtiden. Jag lever ett fantasiliv som jag själv skapar, säger hon.

Accepterat sig själv

När Pixee Fox väl bestämde sig för att förändra sin kropp var det många som tyckte det var jobbigt.

– Livet vändes upp och ned när jag beslutade för att köra mitt eget race. Det blev jobbigt för mig, familjen och vänner. De såg mig förändras utan att förstå varför, säger hon.

I dag har hon stöd från sina nära och kära, och gömmer inte längre vem hon är.

– Det är otroligt svårt för en individ som känner sig annorlunda att försöka hitta sig själv. Jag har accepterat mig själv och slutat gömma vem jag är. Varför ska jag göra det när jag bara kan vara mig själv? Nu tar jag livet med humor och självironi, det är ju till för att ha roligt tillsammans med andra, säger Pixee Fox.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Hela Sverige bakar” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Plastikoperationer

Kanal 5

Outsiders

Martina Bartholf (Pixee Fox)