Puma Swede

Gunilla i porrbråk med Puma Swede

Av: 

Karin Dofs

TV

Hollywoodfrun: ”Det är satans verk”

Porrstjärnan Puma Swede dök upp i ”Svenska Hollywoodfruar”

Det får Gunilla Persson att se rött.

– Porr är satans verk. Du vet vad som hände i Sodom och Gomorra, Gud kom in och totalt förgjorde de två städerna, säger Persson.

Gunilla Persson har kämpat.

Med all kraft har hon försökt bannlysa svenska porrstjärnan Puma Swede från ”Svenska Hollywoodfruar”.

Men i gårdagens avsnitt dök hon upp ändå.

– Jag tycker att det är kul att vara med i programmet, jag gillar som sagt att vara framför kamera mer eller mindre påklädd, det var superskoj. Även om ”Hollywoodfruar” är mainstream så verkar det skapa mer konflikter än att göra porr, säger Puma Swede.

Tillsammans med väninnan och Hollywoodfrun Åsa Vesterlund dricker hon i programmet smoothies, berättar om jobbet som porrstjärna och går på bröstoperationskonsultation.

”Hellre bottenskrap”

När Gunilla Persson fick reda på att de två kompisarna setts så brast det för henne. I programmet säger hon att Puma Swede inte hör hemma i serien och menar att man med hennes medverkan går ner till ”en bottenskrap-nivå där de där maskarna krälar, som tar av sig kläderna och göra massor med otäcka saker”.

– Jag är hellre lyckligt bottenskrap än en bitter Hollywoodfru, säger Puma Swede.

Puma Swede tror att Gunilla i hemlighet är ett fan av henne och påstår att Persson under en kortare stund var registrerad på hennes porrsajt.

– Det kanske var för att utreda en framtida möjlig karriär, säger hon.

”Lögnaktig”

Gunilla Persson tar mycket illa vid sig av anklagelserna och säger att påståendet är ren och skär lögn.

– Hon är så lögnaktig som man kan vara. Det är ett sätt för henne att skapa rubriker på min bekostnad, ingen skulle skriva om hennes om hon inte sa mitt namn i samma mening. Jag hatar porr. Du hör själv hur dumt det låter, jag har en strålande karriär, säger Gunilla Persson.

Gunilla Persson säger att hon inte har klarat av att se hela veckans avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” utan att hon ”spolar förbi så fort det där trynet dyker upp”.

– Hon är en porrstjärna och vi gör ett respektabelt program som sänds på bästa sändningstid. Hon står för en annan typ av underhållning, som är satans verk. Porr är satans verk. Du vet vad som hände i Sodom och Gomorra, Gud kom in och totalt förgjorde de två städerna. Städerna finns kvar i Israel, jag har besökt Sodom, det är historiska faktum som står i bibeln, säger hon.

”Kan hjälpa till”

Gunilla Persson säger att Puma Swede aldrig kommer att medverka i programmet igen. Men Puma Swede hoppas på ett möte.

– Jag har inte haft äran att träffa henne än, men hoppas att det kan ske i framtiden. Jag tror hon skulle må bra av det, hon behöver lite glädje och sex i sitt liv. Det kan jag hjälpa mig med, säger Puma Swede.

Hetaste nöjesbilderna – följ Nöjesbladet på Instagram

För bästa kollen på modern populärkultur och chansen att bli helt otroligt allmänbildad - följ Nöjesbladet på Facebook

ANNONS EXTERN LÄNK

Kickstarta hösten hos MEDS – fina kampanjer på allt du behöver här!

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Puma Swede

Gunilla Persson

Svenska Hollywoodfruar