TV

Eva Röse förklarar brutala gesten

Av: 

Anton Assarsson

TV

Tolkades som en sågning mot Josef Fares

Skådespelaren Eva Röse, 40, stod för årets snackis på Kristallengalan.

Helt omedvetet.

– Jag vet inte riktigt hur de klippt ihop det, säger hon.

Det var när regissören Josef Fares, 36, och skådespelaren Dragomir Mrsic, 44, ställde sig på scen för att dela ut pris till årets kvinnliga skådespelare som Eva Röse klipptes in i bild.

Samtidigt som Josef Fares pratade om hur han måste bli bättre på att få fram kvinnliga skådespelare i sina filmer gjorde Eva Röse en gest där hon drog ena fingret över halsen.

”Varför var hon så arg”

I Nöjesbladets livechatt undrade läsarna vad som pågick.

”Vad var det för gest Eva Röse gjorde när årets skådespelerska skulle prisas? Var det meningen?”, skrev en läsare, ”Tog det som om hon sågade honom”, skrev en annan, ytterligare en skrev ”Varför var Eva Röse så arg när kameran filmade henne? Hmm..”

Svaret?

Ett totalt missförstånd, menar Eva Röse.

”Vet inte vad Josef snackade om”

– Ja, jag fick höra om mina miner. Men jag tror helt ärligt att de minerna gjorde jag till min vän Christine Meltzer av en helt annan anledning. Jag vet inte riktigt hur de klippt ihop det, och jag vet inte riktigt vad Josef snackade om, men jag tror inte att det hade med den saken att göra faktiskt, säger hon.

Hon poängterar att hon inte har något emot Josef Fares.

– I love Josef, and I think he loves me. Däremot så fick jag plötsligt en kamera i ansiktet och började larva mig lite. Det var fånigt. Det var inget mot vare sig Josef eller Gago.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd 20-pack i hög kvalitet - klicka hem dina här.

MEDS

Publisert: