TV

Tvärstopp för Sheens tv-serie

Av: 

Sandra Wejbro

TT Spektra

TV

Ställer in produktionen av "2 1/2 män" efter rasistiskt uttalande

Charlie Sheens chefer har fått nog.

Efter ett rasistiskt uttalande om producenten Chuck Lorre har nätverket CBS och Warner Brothers beslutat att omedelbart ställa in produktionen av den pågående säsongen av Sheens tv-serie ”2 1/2 män”, skriver Variety.

Charlie Sheen har muckat med fel gäng.
Charlie Sheen har muckat med fel gäng.

I ett pressmeddelande förklarar tv-bolagen att beslutet baseras på ”Sheens uttalanden, uppförande och tillstånd”.

”Förvandlar till rent guld”

Sheen gjorde en radiointervju med Alex Jones som kom ut på torsdagen och sen ringde han själv upp nöjessajten TMZ. Sheen gick där till hård attack mot Lorre och benämnde genomgående producenten med det namn han är född med, Charles Levine. Enligt Variety uppfattades det som antisemitiskt.

– Ok, sist jag kollade, Chaim, så tillbringade jag det senaste tio åren med att utan problem och helt magiskt förvandla dina plåtburkar till ren guld, och tacksamheten jag får från denna charlatan är att han väljer att inte göra sitt jobb som är att skriva, säger han.

– Jag hatar Chaim Levine våldsamt. Han är en korkad, korkad liten man och en fjollig skitstövel som jag aldrig vill bli som. Och där uttrycker jag mig artigt.

– Den där skitstöveln tog pengar ut ur min ficka, min familjs plånbok och allra viktigast, min andra familj – min personals ficka. Du kan säga en sak till honom. Jag äger honom.

Arg

Sheens läger hade tidigare kommit överens med producenterna om att återgå till inspelningen av ”2 1/2 män” på måndag, men i intervjuerna skådespelaren gjorde på torsdagen är det tydligt att hans ilska över att ha blivit ”tvingad” till rehab är stor. Han anser sig också ha blivit tvingad att mot sin vilja be om ursäkt för sitt beteende.

Charlie Sheen är USA:s bäst betalda tv-stjärna med en lön motsvarande 7,6 miljoner kronor per avsnitt. De senaste månaderna har han väckt uppseende i flera stökiga incidenter som involverar narkotika och prostituerade.

Det är ännu oklart om den populära tv-serien kommer att komma tillbaka – eller om den nu läggs ned för gott.

Sheen uppges nu undersöka möjligheterna att stämma tv-bolaget som stängt ned hans tv-serie.

ANNONS

Uppvakta mamma med en fantastisk bukett på Mors dag! Extra lyxig gåva fylld med belgiska praliner.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Attacker som skakat Hollywood:

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV