Linda Lindorff tävlar i ”Let’s dance”

avAndreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

TV4-profilen övar med delfin inför premiären

1 av 5 | Foto: TV4
Programledaren Linda Lindorff, 43.

Från gummistövlar till högklackat.

Nu avslöjar Linda Lindorff att även hon hon svänger sina lurviga i ”Let’s dance” under våren.

– Jag är livrädd, skriver hon på sin blogg.

Den nya säsongen av ”Let’s dance” tar form alltmer.

Nu avslöjar ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff, 43, att hon ställer upp i den kommande omgången av danstävlingen.

”Ja jag har precis låtit mig övertalas att vara med. Det känns fortfarande helt overkligt men det är dags nu. Jag ska dansa i Sveriges största danstävling – och jag är livrädd”, skriver hon i sin blogg.

Nervös inför tävlingen

Det är inte utan nervositet som TV4-profilen ser fram emot sin medverkan.

under alla mina år som programledare har jag mött så otroligt många modiga människor, deltagare i olika program som jag varit programledare för – Robinson, Farmen, Bonde söker fru… Människor som gett allt, utan att tveka”, skriver hon och fortsätter:

”För dessa människors skull ska jag nu byta sida från programledare till deltagare. Detta känns oerhört läskigt men det är inte mer än rätt. Det är min tur nu att försöka visa samma mod och våga vara bli bedömd, filmad och utsatt för omröstning”.

Deltagare avslöjades i morse

I går avslöjades skådespelaren Pia Johansson, 55, som den första deltagaren. Under morgonen släppte TV4 också nyheten att artisten Rickard Söderberg, 40 och programledaren Nassim Al Fakir, 38, bjuder på rumbor och drar en och annan vals TV4:s dansgolv i vår.

Linda Lindorff tar konkurrensen med ro.

”Jag vet att många av de andra deltagarna redan börjat träna medan jag är kvar i Florida på inspelning av ’Linda och djurens hjältar’ och jagar pytonormar tills på lördag… men som tur är har jag ändå hunnit klämma in ett par danssteg med en lokal förmåga vid namn Leo – traktens tjusigaste delfin.”

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM