Läsarna: Husfruarna är veckans höjdpunkt

TV

Eva Longorias rollfigur är mest populär i ”Desperate housewives”

Nej, aftonbladet.se:s läsare tycks inte ha tröttnat på ”Desperate housewives”. Nästan 50 procent tycker att den andra säsongen är lika bra som den första. Och hela 30 procent tycker att den är bättre.

Läsarnas favorit i serien är Gabrielle Solis (Eva Longoria).

Foto: Mest populär Gabrielle Solis (Eva Longoria).

I omröstningen fick hon 44 procent av sympatierna. Tvåa kom Susan (Teri Hatcher) med nästan 20 procent och trea Lynette (Felicity Huffman).

Läsarna hyllade den skruvade serien om hemmafruarna på Wisteria Lane.

”Älskar mina desperata hemmafruar. Det är den första serie jag slaviskt ser, jag älskar serien - den har allt! Kärlek, otrohet, hat, olycka, spänning, intriger... you name it! Sen är ju serien genialiskt uppbyggt, alla kvinnor kan ju hitta "sin" rollfigur i serien, supersmart, man känner igen sig! Kommer inte att missa ett avsnitt, detta är veckans höjdpunkt!” skrev pokergirl.

”Känner igen sin egen personlighet”

”Missar inte ett avsnitt och min man tittar också. Vi är i pensionsåldern men det är lika kul för det. Lynette är favoriten för oss” tyckte monni.

Crissi skrev: ”Det heligaste på hela veckan!!! Följer normalt inga serier förutom Desperate Housewifes. Den enda serien jag tycker om och får mig skratta hjärtligt. Där är lite av varje spänning, romantik, humor,dramatik, ja allt möjligt. En av dom få höjdpunkterna i veckan. Det roliga är att man känner igen sin egen personlighet, i lite av dom olika karaktärerna som finns i serien.”

Sandra Wejbro