Läsarna: Snäckan, du rockar

TV

Men Markus är fortfarande den stora tittarfavoriten

Foto: Nakenchock... Snäckan slet av sig skjortan.

Jonas Snäckmark fick säga farväl till Idol på fredagskvällen. Men rock-killen lämnade ingen oberörd. ”Snäckan hade allt” skrev Trubbsla. ”Han var sämst av alla” tyckte Isabella.

Och Markus Fagervall håller fortfarande läsarna i ett järngrepp. Nästan 40 procent tyckte att han gjorde bäst ifrån sig.

Foto: Idol-Markus Läsarfavorit.

Danny Saucedo fick näst flest röster av aftonbladet.se:s läsare. Men med sina drygt 11 procent var han trots allt en myra i jämförelse med Markus. Linda och Felicia fick båda drygt 10 procent av sympatierna.

Många läsare var besvikna över att Snäckan fick lämna programmet. ”Idol ikväll där alla var bra, det börjar bli jobbigt för man tycker inte någon ska gå. Snäckan var bra, det värker i hjärtat. Nästa fredag blir det jobbigt igen, huvva!” skrev Ingalill.

”Är ju en sån som är barnsligt förtjust i hårdrock och män med djupa röster och långt hår, snäckan hade allt!!!!Helt klart bäst i idol någonsin och jag har röstat jättemånga gånger på honom varje fredag....Suverän röst, underbar på scen...ja allt. Fan nu e inte idol värt att se på längre :( Snäckan du rokkar!!!!” tyckte Trubbsla.

”Felicia och Markus i final”

Men alla höll inte med. ”Jag tyckte att det var rätt att snäckan åkte ut, för ikväll var han sämst av dom alla. Felicia och Markus vill jag se i FINAL” skrev Isabelllaaa.

Snygg-Erik Segerstedt är en annan deltagare med trogna fans. ”Erik är ödmjuk, snygg och en helt fantastisk sångare!! Jag hoppas att han blir IDOL 2006!!! Snäckan skulle fått en chans till...” tyckte signaturen ”bexan”.

Fortsätt diskutera i vårt Idol-forum:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol