Glamourister dundrar - ”Ridge” slutar efter 25 år

1 av 12 | Foto: Ronn Moss Ronn som vi är vana att se honom. Snett leende och lite mystisk sådär FOTO: CBS/TV4
TV

I evighetssåpan ”Glamour” porträtterar Ron Moss den superberömda modedesignern Ridge Forrester. Efter 25 år i ”Glamours” tjänst slutar Moss.
— Ronn Moss har funnits i tv-rutan mer än halva mitt liv, säger en sorgsam tittare i mejl till Nöjesbladet.

Ronn Moss började sin karriär som musiker. Redan som 11-åring spelade denna multitalang trummor, gitarr och bas på Los Angeles barer och klubbar. i 20-årsåldern startade han bandet Player. Bandet fick snabbt skivkontrakt och släppte flera listettor som Baby come back och Prisoner of your love.

Efter den framgångsrika karriären som rockstjärna hängde Moss av sig gitarren för istället satsa på skådespelarkarriären. Han spelade i en rad filmer innan han fick rollen som modemogulen Ridge Forrester i såpan ”Glamour”. En roll han spelade i över 25 år.

Gentlemannen Ronn

Fansen som i Sverige titulerar sig ”glamourister” är nu i stor chock efter uppgifterna att Ronn lämnar såpan. Men Ronn, även känd som såpavärldens sista gentleman gör vad han kan för att lugna ner stämningen.  — Alla goda ting har ett slut. Jag vill att ni alla tillsammans med mig går igenom dessa nya dörrar av möjligheter. Behåll er tro, var stark och kom ihåg att jag är er för evigt , säger Moss lugnande på sin Facebooksida.

Pengar pengar

Bradley Bell som flott titulerar sig executive producer-head writer säger till TVGuide.com att Moss beslut beror på pengar och att han fått nog. Tydligen fick inte Moss arvodet han önskade och valde att lämna serien. Något som executive producer-head writern tyckte var tråkigt. — jag fick en rejäl chock och blev mycket besviken, säger han till TVGuide.com.

Comeback?

Men vad kommer att hända med vår vän, modemogulen och kvinnornas man Ridge Forrester? Inte ska han dö i alla fall. Bradley Bell skissar för fullt på ett mystiskt försvinnande under en bröllopsresa. Och det kanske är goda nyheter för världens alla glamourister. För när karaktärer försvinner är det väldigt lätt att skriva in personen i serien igen. Så vem vet. Kanske Ridge dyker upp med det där leendet som bara han kan leverera - redan nästa månad.

Men att Ridge Forrester skulle återvända till serien är dock bara spekulationer från Nöjesbladets sida. Han har trots allt sagt upp sig och detta efter imponerande 6384 avsnitt i glamourens tjänst. Vi på Nöjesbladet får be er alla att ställa sig upp och lyfta på hatten för denna såpabedrift.