Dansparet blåser TV4 på reglerna

TV

Anna Brolin gör dödshoppet i Let’s dance i kväll

1 av 4 | Foto: ”måste fånga mig” Anna Brolin och Tobias Wallin planerar ett dödshopp i kvällens program. ”Jag är ganska orädd, men om jag får ett bra adrenalinpåslag gäller det att Tobias är med och fångar mig, säger Anna.

Lyft är tillåtna först i program tre.

Men i kväll kringgår Anna ­Brolin och danspartnern Tobias Wallin TV4:s regler – med ett dödshopp.

– Risken är att jag kraschar totalt med huvudet rakt i golvet, säger Anna Brolin.

Foto: Anna Brolin.

Förra veckan var en uppvärmningsrunda, men i kväll är det allvar. Ett par kommer att få lämna ”Let’s dance” i TV4 – men sportjournalisten Anna ­Brolin, 32, och danspartnern Tobias Wallin, 34, tänker göra allt för att få stanna kvar i tävlingen med sin jive.

”Maxpuls”

– Det är en svettig dans vi gör, jag kommer upp i maxpuls känns det som, säger Anna Brolin.

– Vi har ett dödshopp där jag hoppar in i Tobias armar. Jag är ganska orädd, men om jag får ett bra adrenalinpåslag gäller det att Tobias är med och fångar mig.

TV4:s regler säger att inget par får göra ett danslyft innan ­program tre, så för att inte bryta mot reglerna har Brolin och ­Wallin valt att göra ett hopp i stället. Men det finns en risk att Tobias ­Wallin får en ­ordentlig smäll av ­Annas ben och att Anna själv ­landar raklång i golvet.

Oroad för klänning

– En liten oro för att jag kraschar totalt med huvudet bakåt rakt ner i golvet finns ju, men om det lyckas blir det kul, säger hon.

– Men det är klänningen jag är mest nervös över. Den är väldigt kort. Och jag har lovat mina chefer att inte stå för någon troschock. Så jag är lite nervös över det.

ARTIKELN HANDLAR OM