Quincys glädjeyra i natt: ”Jag älskar er”

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Hittade Liam – uppfyllde livslång dröm

Quincy Jones III hittade Liam under sin egna lilla idolturné.
Att se honom ta hem vinsten gör honom så glad att han nästan gråter.

– Jag känner mig som en stolt pappa, säger han till Nöjesbladet.

Foto: Rebecka Karlsson ger Quincy Jones III en puss.

Sedan han var tonåring har Quincy Jones III drömt om att få visa vilken talang det finns bortom Sveriges storstäder. Att finna Liam Cacatian Thomassen och se honom ta hem förstaplatsen i Idol 2016 gör honom både rörd och lycklig.
– Lim vann! Det här är min dröm! Det var det jag sa innan jag gick och knackade på hans dörr. Det är att hämta någon från förorten som kan rappa och sjunga och visa dem på världsscenen. Jag har tänkt på det sedan jag var 14 år och visa att Sverige har det här. Idag förverkligade TV4, Liam och de svenska rösterna min 'lifelong dream'. Jag älskar er, säger han till Nöjesbladet.

Han fortsätter:

– Det här är liksom något som kommer från så djupt i mitt hjärta.

”Som en stolt pappa”

I årets idol begav sig Quincy ut på en egen turné. Det var där han hittade Liam. I en lägenhet utanför Göteborg möttes de för första gången. På plats fanns bland annat Liams mamma. När Quincy ska förklara sin lycka är han nära till tårar.
– Jag känner mig som en stolt pappa och det känns som att jag fått ett gratis konto på hallongrottor hela livet.

Vad är det med dig och hallongrottorna egentligen?
– Morsan var ju vegetarian och hälsokostfreak när jag var ung så jag fick inte äta vete, socker och allt det där. Så första gången jag provade hembakade hallongrottor var på Idol. Det var 'love at first sight'. Jag tror jag käkade 20 stycken. De smygfilmade alltihop och så blev det en liten grej.

Ska du röja på efterfesten?
– Ikväll kommer jag röja, med Liam, haha!

Publicerad:

LÄS VIDARE