Gina Dirawi

Gina Dirawi och André Pops leder Kristallen

Av: 

TT Spektra

TV

Årets upplaga av Kristallen sänds i SVT. Nu är det klart att André Pops och Gina Dirawi får uppdraget att leda tv-prisgalan.

– Jag tror att vi kommer att komplettera varandra riktigt bra, säger André Pops.

Gina Dirawi och André Pops har båda stor erfarenhet av live-tv där allt kan hända - hon har lett Melodifestivalen de senaste två åren, han har varit programledare för "Vinterstudion" sedan 2007.

Nu ska de vara värdar för den direktsända tv-prisgalan Kristallen. Båda två tycker att det ska bli kul att få prova på något nytt.

”Galna idéer”

– Jag gillar att göra olika saker, man växer som programledare när man sätts i en ny miljö, säger Gina Dirawi.

De ser också fram emot att jobba med varandra.

– Gina är full av galna idéer så det kommer att bli väldigt roligt, säger André Pops.

Båda två har dessutom prisats på galan tidigare år - André Pops har utsetts till årets sport-tv-profil tre år i rad och Gina Dirawi fick i fjol priset för årets kvinnliga programledare.

Hoppas på priser

– Jag blev otroligt chockad och rörd, jag har aldrig sett mig själv som en som vinner priser. Det coola med just det priset var att det var folket som röstade och sådant går rakt in i hjärtat, säger Gina Dirawi.

Vad händer om ni vinner i år igen?

–  Då kommer vi bara att stå och vara malliga och prata om våra priser resten av kvällen. Nej, det går säkert bra och jag hoppas att det blir så, det skulle vara jättekul att få pris igen. Det är ju det som är charmen med en direktsänd gala, man vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger André Pops.

Vilka som nominerats till årets upplaga av Kristallen avslöjas den 14 augusti. Prisgalan sänds sedan i SVT den 30 augusti.

ANNONS

Spara 369 kr nu, streama HBO Max hela året!

Extern länk från HBO Max

Beställ här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Gina Dirawi

André Pops

Kristallen (tv-pris)