Josephine Bornebuschs ”Älska mig” tillbaka i september

Så blir nya säsongen

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Den blev en av förra årets mest hyllade tv-serier.

13 september kommer Josephine Bornebuschs ”Älska mig” tillbaka med en andra säsong.

– Det känns alltid lite läskigt att göra en uppföljare till en serie publiken tyckt om, säger Josephine Bornebusch i ett pressmeddelande.

Det har hintats om att huvudpersonen Clara kommer att kämpa för att bli gravid.

– Om möjligt blir det ännu mer kaos i den redan ganska stökiga tillvaron för Clara, Sten och Aron, säger Josephine Bornebusch i ett pressmeddelande.

Serien är enligt NENT av Viaplays största succéer någonsin, både kritiker- och tittarmässigt.

Foto: VIAPLAY

– Det känns alltid lite läskigt att göra en uppföljare till en serie publiken tyckt om. I den här säsongen kommer det in några nya karaktärer, som spelas av bland annat Ulf StenbergAlexander AbdallahAnders Mossling och Julia Marko Nord. Det de alla har gemensamt är att de om möjligt skapar ännu mer kaos i den redan ganska stökiga tillvaron för Clara, Sten och Aron, säger Josephine Bornebusch i pressmeddelandet.

Hon har, utöver rollen som Clara, även skrivit och regisserat serien.

Ulf Stenberg (Björnstad) spelar en större biroll som läkarkollega till Clara på sjukhuset. Anders Mossling (Bron) spelar en mystisk man som dyker upp i Anitas liv. Alexander Abdallah (Snabba Cash) spelar Elsas nya kille, och därmed också bonuspappa till Arons son. Julia Marko Nord (Borg) spelar mamman till Peters son Viktor.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN