Britt Ekland lämnar ”Svenska Hollywoodfruar”

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Efter bråken med Gunilla Persson – prioriterar annat

1 av 6

I två säsonger har Britt Ekland varit inblandad i utdragna bråk och intriger med Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Nu lämnar stjärnan programmet.

– Det är så odramatiskt det kan bli, säger Susanne Nylén, tf presschef på MTG.

Tisdagen den 7 april startar en ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3. Men den här gången blir det utan den före detta Bond-bruden Britt Ekland, 71. Nu lämnar hon realityserien, skriver Expressen.

– Det gick det inte att få ihop med hennes andra åtaganden och schema, säger MTG:s tf presschef Susanne Nylén till tidningen.

Bråkat med Gunilla

Under seriens gång har Britt Ekland flera gånger drabbat samman med programmets mest omtalade profil Gunilla Persson, 56. Gunilla har bland annat anklagat Hollywood-stjärnan för att ha gett sig på hennes dotter Erika, och mobbat henne.

– Jag kan inte förstå att den elaka giftormen gav sig på mitt barn, sa Gunilla till Nöjesbladet då.

Britt Ekland har även hon levererat flera nedlåtande kommentarer om sin kollega.

– Jag tyckte att Gunilla är lite hafsig och slafsig. Det verkar inte som att hon bryr sig om sig själv. Och sedan står hon som en påse. Det kan man inte göra, jag kan inte förstå hur hon har varit modell, sa hon under ett av sina första avsnitt.

”Är odramatiskt”

Men Susanne Nylén menar att bråken med Gunilla Persson inte är en anledning till att Britt Ekland nu lämnar programmet.

– Det är så odramatiskt det kan bli. Det här är den åttonde säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” och det har kommit och gått personer hela tiden. – Nu har hon varit med i två säsonger, och i den första av dem var hon inte ens med i hela. Hon har hela tiden stått som ”special guest star”, säger hon till Nöjesbladet.

Susanne Nylén utesluter heller inte att Bond-stjärnan dyker upp i kommande avsnitt av ”Svenska Hollywodfruar”.

– Vi stänger inga dörrar, säger hon.

Publicerad: