Idol

PRESENTERAS AV

”Vi kommer ta beslut nästa vecka”

avJohan Edling

I dag skulle mötet om ”Idol”-profilen Katrin Zytomierskas framtid i ”Eftersnack” hållas.

Men nu skjuter TV4 upp mötet till nästa vecka.

– Med anledning av den senaste veckans turbulens som har uppstått kring Katrin har vi anledning att diskutera hennes framtid, säger TV400:s programchef Christer Andersson till aftonbladet.se.

Efter den senaste veckans kritik och hot om polisanmälan kom i går beskedet till Aftonbladet från källor inom TV4: Katrin Zytomierska, 31, får lämna programledarposten i ”Eftersnack” i TV400.

TV400:s programchef Christer Andersson hävdade att man tar en ”timeout”, och mötet om ”Idol”-profilens framtid skulle enligt planerna hållas i dag. Men nu har TV4 beslutat att skjuta upp det.

– Problemet är fortfarande lika allvarligt. Vi kommer att ta beslutet kring hennes timeout i början av nästa vecka. Jag hoppas att den blir så kortvarig som möjligt,säger Christer Andersson.

Bloggen uppe igen

I går kväll tog TV4 även bort Zytomierskas ”Idol”-blogg, men i dag är den uppe igen.

Där skriver hon: ”Jag befinner mig mitt i ett kaos. Jag förstår inte riktigt kaoset. Men det finns här och jag väntar på att det ska gå över. Mina chefer på tv4 samtalar om kaoset och jag kommer säkert få veta hur detta ska lösas snart. Men som läget är just nu så har jag inte fått sparken. Nåt som jag däremot ska göra idag är att ta en time-out. Vi hörs snart.”

Men enligt Aftonbladets källor har inget förändrats från fredagsnatten – Katrin Zytomierska kommer inte att vara programledare i ”Eftersnack” mer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol