TV4 visade inte Erik och Bangs försoning

Foto: Bråket under middagen.
TV

“Robinson” vägrade Bang förlåta Erik för röstningssveket.

Men tittarna fick inte se deras försoning senare under middagen.

– Det betydde otroligt mycket för honom, säger Tommy Bang.

Tommy Bang, 36, hade låtit vreden växa inom sig sedan han blivit utröstad från “Robinson” och sviken av Erik Svedberg, 27, som lovat att aldrig lägga sin röst på honom. Under middagen i gårdagens “Robinson” gick Erik direkt fram till Bang för att försonas.

– Gå och sätt dig nån annanstans. Vad fan ska du komma hit?, sa Tommy Bang ursinnigt i programmet.

”Blev mer förbannad”

Inte ens när Erik brast ut i gråt veknade Bang.

– När han grinade blev jag ännu mer förbannad. Jag tyckte att det var jävligt löjligt och att han måste kunna stå för det han gjort, säger Tommy Bang.

Men en bit in i middagen kom Bang på andra tankar. Tittarna fick inte se försoningen då Bang reste sig upp, sträckte fram handen och sa “vi glömmer det här, vi är vänner, lycka till”.

– Det betydde otroligt mycket för honom. Jag var tvungen att bli arg först, det var ett svek och det var hemskt. Men jag måste ju vara så mycket sportsman att jag erkänner att han kommit längre än mig. Jag respekterade att jag blev utspelad, säger han.

”Det var skönt”

Erik Svedberg blev lättad och lade direkt konflikten bakom sig.

– Jag grinade ju som en bebis. Det var jävligt skönt att han kom fram till mig så att jag kunde fortsätta mitt äventyr i lugn och ro, säger Erik Svedberg.

Efter “Robinson” har Tommy Bang och Erik Svedberg hörts flera gånger i veckan och nästa månad ska de till och med åka till London ihop med Elin Bjerre, 24, från programmet.

– Vi är vänner för livet. Men jag kommer aldrig fråga varför han lade sin röst på mig den där gången. Jag vill inte veta. Det finns ingen anledning, säger Tommy Bang.

ARTIKELN HANDLAR OM

Robinson