Redo - för ny omgång

avChristoffer Nilsson

• Britt: Jag vill! • Siv: Har kontrakt skrivet • Gunilla: Det är klart till hundra procent

1 av 3 | Foto: Polisen tvingades ingripa i hemmet. Los Angeles-polisen fick till slut rycka ut när det var som värst med bråken och misshandeln. Då hade Siv Cotton bestämt sig. När polisen åkt sa hon till maken: ”Ta en god titt för det här är sista gången du ser mig”.

Först hotade hon att hoppa av.

Nu är Gunilla Persson redo för nya tag med "Svenska Hollywood­fruar".

– Det är till hundra procent klart, säger hon.

Foto: I kväll är det dags för säsongens sista ”Svenska Hollywoodfruar” med Maria Montazami, Britt Ekland, Siv Cotton och Gunilla Persson. Men allt är upplagt för en ny omgång. ”Jag ställer gärna upp om de vill ha mig”, säger Britt.

Grattis, om du är ett fan av TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". I kväll är det säsongs­avslutning – men deltagarna och kanalen ser positivt på en ny omgång.

Enligt Siv Cotton är hon redan kontrakterad för att börja spela in nya avsnitt nästa år.

– Alla förhandlar fram sina kontrakt och jag har kontrakt för en säsong till. Och med tanke på att TV3 är så nöjda kan ni räkna med mer Siv Cotton i rutan framöver, säger hon.

"En rolig grej"

Britt Ekland skrev bara på kontrakt för en säsong - men medverkar gärna i en till.

– Det har varit en sådan rolig grej när man kommer upp i åldern. Jag ställer gärna upp om de vill ha mig, säger hon.

Under säsongen har hon bråkat med Gunilla Persson men säger att hon inte låter sig påverkas om Persson är kvar eller inte.

– Jag har inga önskemål utan det är producenterna som bestämmer vilka som är kvar. Det är ingenting som jag vill blanda mig i. Mitt jobb är att stå för underhållning, säger hon.

Persson har tidigare hotat att hoppa av för att hon känt sig illa behandlad i klippningen men har nu bestämt sig för att stanna kvar.

Spela in i maj

– Det är till hundra procent klart att jag ska vara med men har inte skrivit kontrakt ännu. Jag var säker på att hoppa av men jag tror inte att de gör om misstaget att klippa mig så elakt igen, säger hon.

Även TV3 räknar med en förlängning av serien.

– När säsongen är slut sätter vi oss ner och analyserar allt noga innan vi tar en liten paus. Sedan skriver vi kontrakt med de vi vill ha med. Det är rimligt att anta att inspelningarna för nästa säsong börjar runt maj nästa år, säger presschef Max Lagerbäck.

Nöjesbladet har sökt Maria Montazami utan resultat.

ARTIKELN HANDLAR OM