Let’s dance

Efter avslöjandet: Sportstjärnan klar för ”Let’s Dance”

Av: 

Benjamin Andrée

Cornelis Rikken

TV

En Hollywoodfru, en kändisson och en artist ska redan vara klara.

I morse gästade skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg ”Nyhetsmorgon” och bekräftade sin medverkan i kommande säsongen av ”Let’s dance”.

– Jag har fått frågan förut, men det har liksom inte funkat. Men nu funkar det och då måste man passa på. Jag har alltid tyckt att det ser väldigt kul ut, säger hon i Nyhetsmorgon.

Det börjar dra ihop sig för en ny säsong av TV4:s succéprogram ”Let’s Dance” och spekulationerna om vilka kändisar som medverkar i år börjar ta ordentlig fart.

Nöjesbladet har tidigare avslöjat att kändissonen och realityprofilen Lancelot Hedman Graaf, artisten Mendez och Hollywoodfrun Gunilla Persson ska lära sig att dansa allt från wienervals till cha-cha-cha inför miljonpublik i vår.

Enligt Nöjesbladets uppgifter är även Magdalena Forsberg, 51, klar för programmet, något som sedan bekräftades under onsdagsmorgonen då skidskyttestjärnan gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

– Jag har fått frågan förut, men det har liksom inte funkat. Men nu funkar det och då måste man passa på. Jag har alltid tyckt att det ser väldigt kul ut, säger hon i programmet.

Hon berättar att träningarna påbörjades förra veckan.

– Det är mycket svårare i verkligheten, säger hon.

Nöjesbladet var först med att avslöja Magdalena Forsbergs medverkan och enligt välunderrättade källor är ytterligare ett tungt namn klar för tävlingen: Thomas Ravelli, 59, VM-hjälten från 1994 som vunnit både ”Mästarnas mästare” och ”Superstars”.

Från TV4 vill man ännu inte kommentera vilka övriga kändisar som kommer medverka i vårens säsong.

– Vi kommer i nuläget inte kommentera rykten eller tips men jag ser fram emot att kunna presentera deltagarna snart. Det jag kan säga är att det är ett riktigt färgstarkt gäng som kommer ta på sig dansskorna i år, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV

/

Let’s dance

LÄS VIDARE

Uppgifter: Gunilla Persson är klar för ”Let’s dance”

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Thomas Ravelli

Magdalena Forsberg

Gunilla Persson