Läsarna: Ren magi

TV

Eftersnack hyllade "Tusenbröder III”

Foto: "Hoffa" (Ola Rapace) i en dramatisk scen ur "Tusenbröder III".

Fem plus. "Tusenbröder III” hyllades av aftonbladet.se:s läsare. 48 procent av de röstande gav succéserien högsta betyg.

– Hoffa är kungen! skrev Jeff Carling.

”Tusenbröder är LÄTT den bästa serien som gjorts och kommer förmodligen vara den bästa serien som gjorts...man kan inte sluta titta på den helt enkelt..så jäkla bra!!!! hoppas dom gör fler säsonger!!!” skrev signaturen matte1.

Andra höll med.

”Tusenbröder är den bästa dramaserien som gjorts i Sverige genom tiderna. Första och andra säsogen var ren magi - och musiken i slutet gav mig alltid ångest eftersom man var tvungen att vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Jag saknar Shanti Rooney och övriga ur den ursprungliga karaktärsesemblen, men det här duger bra det med. Hoffa är verkligen fantastisk att följa och säsong 3/Tusenbröder 3 håller - tack och lov - måttet!” skrev signaturen lxmbrg_punkt_com.

Tvåan bäst

”Tusenbröder är helt enkelt den bästa serien som producerats i sverige! Snapphanarna kan gå och gömma sig i skogen! :o) Hoffa är kungen! Allra bäst var serien säsong 1 när även Shanti var med och spelar paranoid som bara han kan.. Trean är bra den med.. men frågan är om inte 2an avslutar serien bättre..” tyckte Jeff_Carling.

Signaturen Småbarnspappa tycker att Tusenbröder slår Prison Break:

”Därför att Tusenbröder visar hela livet inte bara delar av det”.

Sandra Wejbro