Bonden lurad av flera tjejer

TV

Evelina: Jag hade redan pojkvän

Foto: LETAR EFTER DRÖMKVINNAN Bonden Fredrik Karlsson från Laholm hoppas träffa en tjej genom ”Bonde söker fru”. Men flera brevskrivare söker bara för att ha kul och synas i tv. ”Jag såg inte Fredrik som en blivande pojkvän”, säger Evelina Rosqvist, nederst till höger. Alla personer på bilden, från vänster övre raden: Emma Holmgren, Caroline Behm, Therése Hellman, Jessica Olander, Lena Granström, Sofia Erlandsson, Johanna Lindahl, Sofie Bengtsson, Fredrik Karlsson, Pernilla Jansson, Evelina Rosqvist.

Fredrik Karlsson är med i ”Bonde söker fru” för att träffa kvinnan i sitt liv – men blir lurad.

Brevskrivare har sökt till programmet – för att ha roligt och synas i tv.

– Flera av tjejerna hade redan pojkvän, berättar deltagaren Therése Hellman, 23.

Foto: Fredrik Karlsson.

Bonden Fredrik Karlsson, 24, dejtade sina tio utvalda beundrarinnor i förra onsdagens ”Bonde söker fru”.

Sex av dem kommer på onsdag att gå vidare till en riktig dejt, för att sedan bli fyra kvar som ska få flytta in på Fredriks gård.

Men flera av tjejerna hade aldrig intentionen att finna kärleken.

– Jag hade pojkvän hela tiden. Jag sökte som en kul grej, och varken jag eller min kille såg Fredrik som en blivande pojkvän, säger Evelina Rosqvist, 19.

Var det rätt mot Fredrik?

– Jag tänkte inte så mycket i början. Men när jag träffade Fredrik förstod jag att det var allvar, då fick jag lite dåligt samvete.

”Inte svartsjuk”

Vad sa din pojkvän?

– Han tyckte att det var en rolig grej. Han blev inte svartsjuk – vi hade varit tillsammans i ett år då och visste var vi hade varandra.

Therése Hellman, 23, sökte programmet eftersom hon hoppades att Fredrik var hennes drömman:

– Det är inte sjysst mot Fredrik att bara var där och leka. Jag hade inte trott att det skulle vara sådär oseriöst – det var tråkigt.

Caroline Behm håller med.

– Man undrade varför de var där när de hade pojkvänner. De ville väl bara synas i tv, vilket är jätteelakt mot Fredrik, säger hon.

Cathrine Wiernik, exekutiv producent för programmet, är upprörd:

– Det känns respektlöst mot Fredrik. TV4:s intention är att programmet ska vara ärligt och på riktigt. Vi gör allt för att minimera risken att det här ska inträffa.

ARTIKELN HANDLAR OM