– Hon sa att jag var en stor gris

Sofia anklagas för att ha smutskastat Pär-Ola bakom hans rygg – därför tvingades hon åka hem

Pär-Ola Nyström mörkade orsaken till varför han skickade hem Sofia Hult.

Nu berättar han sanningen.

– Hon ringde till de andra tjejerna och sa att jag var en gris, säger han.

Sofia Hult, 29, fick packa väskan och lämna Pär-Ola Nyströms, 37, gård i gårdagens ”Bonde söker fru”.

Men orsaken till att Pär-Ola skickade hem henne togs inte upp i TV4-programmet.

Nu väljer han att berätta om spelet bakom kulisserna.

– En vecka innan tjejerna kom till gården ringde Sofia runt till alla och snackade skit om mig. Hon sa att jag inte var någon bra människa, att jag var en player och en gris, säger Pär-Ola och fortsätter:

– Det här var absolut en av de största anledningarna till att hon inte fick stanna kvar.

”Pelle är en idiot”

Louise Löfgren understryker att Sofia kontaktat henne innan tv-inspelningarna på bondgården började.

– Hon ringde till mig flera gånger och skulle berätta vilken idiot och dålig kille Pelle är. Hon sa saker som ”du fattar väl att han inte menar allvar med oss, han är ju bara en hästkille som kommer att vara en player med alla”, säger hon.

Men Sofia Hult slår i från sig hästbondens anklagelser.

– Den enda jag pratat med om vad jag har tyckt och tänkt är Camilla. Pär-Ola är ju inte universums mitt, även om han vill tro det. Det finns annat att prata om än honom.

”Han är patetisk”

Utöver telefonsamtalen menar Pär-Ola också att Sofia ska ha skickat sms till flera av tjejerna efter att hon lämnade hans gård.

– Det kom en massa jävla sms om att jag ”inte var någon bra kille”. Om hon vore 16 kunde jag köpa att hon skickar sånt, men va fan, hon är 30 och har två barn.

Sofia säger att hon skickade ett välmenande sms till Camilla om att hon kunde lämna programmet om hon inte trivdes på gården.

– Pär-Ola är patetisk, jag är inte förbannad för att han inte valde mig. Jag ger inte mycket för den människan. Jag tycker att han har gjort bort sig för hela svenska folket med allt som kommit fram i media på sistone.

”Bonde söker frus” exekutiva producent Matilda Snöwall säger att TV4 har skildrat situationen så som Pär-Ola förklarat den för dem.

– Det är klart att vi försöker visa vad han har baserat sitt beslut på, men det kan ju också finnas mer som han har vägt in som han inte berättat framför kamerorna.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN