Tittarstormen fortsätter mot ’Sveriges roligaste klipp’

1 av 4 | Foto: TV4
Martin Timell utlovade skratt. Så blev det inte, enligt vissa internetanvändare.

avChristoffer Nilsson

TV

TV4 lovade bot och bättring.

Men ”Sveriges roligaste klipp” lockar fortfarande inte tittarna till skratt.

– Vi gör programmet så bra vi kan och tycker att det blir bättre hela tiden, säger Crille Andersson, exekutiv producent.

När ”Sveriges roligaste klipp” hade premiär förra veckan var omdömet hårt från tittarna.

Kritiken bestod mestadels av åsikter om att programmet för det första inte var särskilt roligt men också att det var för få svenska klipp, som titeln antyder.

”Inte ens roligt”

– Det tycker jag inte om. Men nya program måste få ha barnsjukdomar. Det här är första gången för oss och allting kan göras bättre, sa programledaren Martin Timell då.

Efter det andra avsnittet, som sändes på torsdagskvällen, har kritiken vare sig förändrats till form eller omfattning.

På TV4:s Facebooksida och på Twitter är kritiken fortsatt stenhård mot programmet som lanserats som en ”riktig skrattfest”.

– Hälften av Sveriges roligaste klipp är inte svenska och den andra hälften är inte ens roliga, skriver en Twitteranvändare.       

”Blir bättre”

– Sveriges roligaste klipp? För det första, så är det inte svenskt,för det andra dom är inte heller roliga! Jag kan nog bara hålla med det enda som stämmer rätt så bra med namnet och programmet och det är klipp! skriver en tittare på TV4:s Facebooksida.

Crille Andersson är exekutiv producent för programmet.

– Vi gör programmet så bra vi kan och tycker att det blir bättre och bättre hela tiden. Tanken nu är inte att vi ska förändra något, men på sikt hoppas vi få in fler svenska klipp som håller en hög kvalitet, säger han.