TV3

Kapten på ’Paradise’ - är rädd för vatten

avNatalie Demirian

Nu checkar Eddie in på ”Paradise Hotel”

1 av 8 | Foto: TV3
Eddie Gavaller tar befälet när ”Paradise Hotel” förvandlas till en Finlandsfärja.

Det har blivit dags för färjanveckan i ”Paradise Hotel”.

Eddie Gavaller, 20, checkar in som kapten, men erkänner att rollen inte riktigt är hans grej.

– Jag är rädd för havet och hatar att vara ute på båtar och sådant skit, säger han till Nöjesbladet.

”Som kapten kommer jag vilja ha flytväst på så att man inte drowning in pussy”.

Med det citatet checkar 20-åriga Eddie Gavaller från Växjö in på ”Paradise hotel”.

– Det är skitgött att komma in som kapten och styra skutan lite. Gött att få ställa till det lite och en soft roll att gå in i.

Hur mycket kapten är du egentligen?

– Jag vet inte om jag är så mycket kapten. För det första så är jag rädd för vatten. Jag gillar inte vatten egentligen. Jag är rädd för havet och hatar att vara ute på båtar och sådant skit. Nä, jag är nog ingen kapten överhuvudtaget.

Vad är du för typ av person?

– Jag är en charmig grabb, soft, jävligt go att hänga med. Jag ser bra ut och är en jävligt bra kille helt enkelt. Jag har det mesta tycker jag. Lite av varje.

”Ögongodis för tittaren”

Vad kommer du att bidra med i huset?

– Jag kommer bidra med en skön personlighet, ögongodis för tittaren och bara en skön karaktär som gör att man längtar till klockan 22 måndag-onsdag liksom.

Du pratar mycket om ditt utseende, hur snygg tycker du att du är?

– Jag tycker att jag har hela paketet. Jag ser bra ut och är jävligt charmig. Jag tycker att jag är en fantastisk kille om jag får säga det själv. Jag har det som en dam brukar vilja ha.

”Gött gäng”

Eddie Gavaller, som annars jobbar som personlig assistent, berättar att han från början inte hade någon tanke på att söka in till ”Paradise hotel”.

– Sedan satt jag med en polare som sa att han skulle söka in. Då tänkte jag att jag också skulle söka. När jag började gå på intervjuerna ville jag vara med mer och mer. Sedan blev det som det blev. Jag berättade inte att jag kom med för polaren förrän det var klart.

Vad tyckte du om de andra deltagarna när du checkade in?

– Det är klart att man bygger upp en bild av hur man tror att de andra människorna ska vara. Sedan motsvaras ju aldrig de förväntningarna man har. Men jag tycker att det var ett gött gäng. Damerna var kanske inte så tamam men helt okej ändå. Grabbarna var sköna, absolut.

”Paradise hotel” sänds i kväll klockan 22.00 i TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3