Hotar att hoppa av Hollywoodfruarna efter bråket

avDante Thomsen

”Jag tänker bara är du helt skadad?”

1 av 4

Säsongsavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar” urartar rejält. Nu berättar Åsa Vesterlund att hon funderar på att hoppa av programmet efter Gunilla Perssons attacker.

– Hon är helt skadad och har förlorat förståndet, säger hon till Nöjesbladet.

Det skulle bli en trevlig fest men urartar i totalt kaos. I säsongsavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar” ryker Isabel Adrian och Åsa Vesterlund ihop rejält med Gunilla Persson.

Bland annat kritiserar Gunilla Persson Åsa Vesterlunds utseende och kommenterar hennes hudcancer. Hon säger också att Isabel Adrian är ”så jävla hatad i Sverige”.

”Där sjönk hon genom botten”

Därefter haglar förolämpningarna mellan Hollywoodfruarna. Isabel Adrian kallar bland annat Gunilla Persson för ”ett fucking trainwreck”.

– Där sjönk hon genom botten och ner till helvetet där hon själv inte tycker att hon tillhör, säger hon i programmet.

När Gunilla Persson blir utkastad kallar hon Åsa Vesterlunds vän för fet och ”white trash”.

– Nu har hon verkligen gått över gränsen. Jag har skinn på näsan men man ska inte gå på mig för min hudcancer eller för att jag ser ut på ett visst sätt, säger Åsa Vesterlund till Nöjesbladet.

”Det var hon som mobbade”

Hon anser att Gunilla Persson ägnar sig åt mobbning.

– Hon säger alltid att alla mobbar henne men här var det ju hon som mobbade. Det är oförlåtligt.

Blev du ledsen?

– Jag tycker mest att det är så osmakligt. Visst, gå på mina läppar, men sen bara drog det av med hudcancern. Det var ett slag under bältet, jag tänker bara ”är du helt skadad?”, hon har förlorat förståndet totalt.

– Nu är det nog. Hon kan inte bete sig och kommer aldrig få vistas under samma tak som mig igen.

Funderar på att hoppa av

Nu säger Åsa Vesterlund att hon funderar på att hoppa av ”Svenska Hollywoodfruar” på grund av Gunilla Persson.

– Det handlar inte om att hon vinner och har petat mig från en tv-serie. Hon är bara så low class så det känns otroligt onödigt att slösa energi på det. Det ska mycket till för att jag ska vara med igen. Jävla häxa, säger Åsa Vesterlund och fortsätter:

– Hon är avundsjuk och bitter. Är det någon som är white trash är det hon. Hon kommer till mig utan present, äter upp all mat, dricker upp all sprit och bara spyr ut sig galla. Det är osmakligt.

”Det är på bottenskrapsnivå”

I programmet säger Gunilla Persson att det känns ”overkligt att bli utkastad utan någon anledning”.

– Jag hade ju inte gjort någonting. Det är på så låg nivå. Bottenskrapsnivå.

Till Nöjesbladet säger Gunilla Persson att hon aldrig förr har blivit utslängd från någons hem. Samtidigt är hon besviken på hur TV3 klippt programmet.

– Jag är besviken på att det aldrig kom med att jag faktiskt bad Åsa om ursäkt när hon kände sig sårad för att jag har sagt att hon är mindre intelligent. Det är en stor grej för mig. Hon har en del att be mig om förlåtelse för men det kommer inte.

Gunilla Persson skrattar bara åt påståendet att hon skulle ha druckit upp all sprit.

– Jag tål inte så mycket sprit, hade jag tagit mer än ett glas hade de fått bära ut mig därifrån och den glädjen vill jag bespara svenska folket. Varje gång man går på en fru-fest är som en fälla där de vill sänka en så då måste jag vara väldigt knivskarp på intelligensen och rapp i mina svar.

Gunilla Persson har inga planer på att sluta med ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Vill Åsa sluta är det hennes beslut, men jag älskar ”Svenska Hollywoodfruar” och att stå i rampljuset.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds på TV3 klockan 20.00.

ARTIKELN HANDLAR OM