Hon lämnar sexsåpan efter mobbningen

Av: Dante Thomsen

Publicerad:
Uppdaterad:

”Jag förstår att det är roligt i tv men jag har känslor”

1 av 7

Bella Davis lämnar ”Ex on the beach” efter mobbningen.

Nu riktar hon hård kritik mot produktionen.

– Jag förstår att det är roligt i tv men jag har känslor.

Efter storbråket i tisdagens avsnitt av Kanal 11:s kärlekssåpa ”Ex on the beach” väljer deltagaren Bella Davis, 21, att lämna programmet.

För Nöjesbladet berättar hon att hon mått mycket dåligt efter sin medverkan i programmet.

– Jag kände mig mobbad och förnedrad. Jag ville lämna flera gånger men nu blev det för mycket. Jag har aldrig varit med om något liknande i mitt vuxna liv och det har jag sagt till produktionen, säger Bella Davis och tillägger:

– Jag tror att de har klippt bort det värsta de sa till mig. Vuxna människor borde inte mobba folk såhär.

Bråket handlade om att Bella Davis sov över på ett lyxhotell tillsammans med Josephine Qvists ex David Rohlén. Han klarar sig dock från utskällningen. Istället gaddar tjejerna ihop sig mot Bella Davis som efter hot om att bli utfryst bad produktionen att packa hennes väskor.

– Varför ska jag vara runt människor som bara vill mig illa? Det var en person mot fyra. Sedan tycker jag att killarna borde gått emellan när vi tjejer bråkade. Istället sitter de där som fega as. De ska vara män och lösa problemet.

Hur tycker du att produktionen har hanterat det här?

– De lät det gå för långt och det har jag sagt till dem flera gånger. Jag måste säga att jag är besviken, jag förstår inte varför man tillät sådana här saker. Jag förstår att det ser roligt ut i tv men jag är en människa och har känslor.

Känner sig besviken

Bella Davis har varit både ledsen och arg efter sin medverkan i ”Ex on the beach”·

– Det gjorde ont i mig, det var inte det här jag signade upp på. Dessutom visste jag inte ens att jag skulle vara med i ”Ex on the beach”.

Hon tror också att det var ett medvetet drag att låta henne komma in sent i programmet.

– Jag tror det var för att jag skulle komma in och skapa drama. Jag är jävligt besviken på allt. Jag gör misstag men sådant här ska jag inte behöva gå igenom något sådant här. Det har tagit väldigt lång tid att smälta allt.

Vad vill du säga till produktionen?

– Jag hoppas att de verkligen kollar vilka de tar med i programmet till nästa gång. Jag önskar ingen det här som jag har gått igenom.

”De har fått stöd”

SBS Discovery TV:s presschef Dan Panas beklagar att Bella Davis känt sig mobbad.

– Det är tråkigt om hon känner så här men både Bella och Jade Duvstjärna som gjorde entré samtidigt var väl förberedda på att komma in i gruppen. Det var konflikter men det var framför allt i början och det vi såg ikväll, säger han.

Enligt Dan Panas har Bella Davis och Jade Duvstjärna fått mycket stöd av produktionen.

– De har fått så pass mycket stöd att många av de andra deltagarna tyckte att det fjäskades för dem. Att hon känner så här är heller ingenting som har framkommit i de senaste kontakterna med produktionsbolaget. Snarare har det varit väldigt positivt från hennes sida.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN