Elisa: ”Kunde inte drömma om det”

Av: Erik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Gjorde succé direkt i Let's dance: ”Målet är final”

1 av 6

Med 17 poäng och tittarnas röster blev hon fredagens vinnare.

Och enligt juryn har hon stor chans att ta hem dansskon.

– Jag har nog ännu högre press på mig själv, säger hon.

Det blev dansbandsstjärnan Elisa Lindström och Yvo Eussen som vann premiärprogrammet av ”Let's dance”. 17 poäng och en ledning tar hon med sig till nästa veckas tävling.

– Det känns jättekul. Jag är jättenöjd och stolt över vår prestation, säger hon.

Efter första dansen tror juryn även att Elisa har en chans att vinna hela tävlingen. Men den press hon känner kommer från henne själv.

”Då blev jag rörd”

– Jag har haft höga krav redan innan i dag. Jag vill ju göra mitt allra bästa och jag har sån otrolig respekt för den här tävlingen, säger hon.

Att juryn var imponerad av artistens insats stod klart redan efter dansen. Men i slutet på programmet fick hon även veta att hon var tittarnas favorit.

– Då blev jag rörd. När jag kände att tittarna också stod på min sida. Det betyder ju allt, säger hon.

Kollar dansbandsparen

Elisa har länge haft drömmen om att vara med i programmet och nu intar hon dansgolvet för att vinna.

– Jag vill vara kvar så länge som möjligt. Jag vill gå till final för att jag vill lära mig så mycket som möjligt, säger hon.

Genom åren har Elisa Lindström stått på scen och fått publiken att dansa. Något hon tror kan bli hennes hemliga vapen för att plocka hem vinsten.

– Jag har ju stått och tittat på väldigt väldigt mycket dans och jag tror faktiskt att jag har haft nytta av det. Att man ser samspelet mellan paren och hur viktigt det är, säger Elisa Lindström.

Publicerad: