Peppe Eng het potatis i eftersnacket

TV

Alla ville ge sin åsikt om överlevaren

Peppe Eng är en överlevare. Trots överlägset sämst jurypoäng klarade sig det populära tv-ankaret kvar i ”Let’s Dance” på fredagen. Just Peppe var det överlägset mest populära samtalsämnet i Eftersnack.

Foto: Mattias Carlsson

Som vanligt ville många läsare eftersnacka om ”Let’s dance”. Programmet slutar inte att fascinera och för kvällen var Peppe Eng den hetaste snackisen. Majoriteten tyckare skrev att Peppe är en usel dansare och att det är konstigt att han inte blivit utröstad. Men TV4-profilen har även många fans, som gjorde sitt bästa för att stötta sin nyfunna idol.

Stel som en pinne

Dr Jones 69 skrev: ”Peppe dansade väldigt illa, det visade ju även deras (juryns) betyg! Hur kunde svenska folket rösta så illa?”, Bödker skrev: ” Hur kan Peppe vara kvar, han är ju stel som en pinne” och Lulu menade att det är: ”En skam att han är kvar”.

Andra menade att det ligger någon form av kupp bakom Peppes överlevnad i tävlingen, en del vädjade helt enkelt till Peppe att självmant kasta in handduken.

”Peppe är rolig”

De som håller på Peppe och som eftersnackade efter programmet skrev att sportankaret är rolig, har personlighet och därför förtjänar att vara kvar. Anki tyckte så här: ” Det är ju underhållning. Att Peppe får vara kvar beror ju på att "vi" tv-tittare tycker det är roligt att se någon som dansar som de flesta svenska män i nyktert tillstånd. Nämligen stelt”.

Jim Jaber