Så fortsätter TV4 särbehandla Kevin Walker

Publicerad 2013-11-12

”Det brukar vara så”

Han spelar inga fler fotbollsmatcher – men TV4:s särbehandling fortsätter.

Enligt Kevin Walker kommer han inte att flytta in på heltid hos de andra ”Idol”-deltagarna.

– Det känns bra att fortsätta pendla, säger han.

I förrgår spelade ”Idol”-deltagaren Kevin Walker, 24, sin sista fotbollsmatch för säsongen.

Under sin medverkan i TV4:s talangjakt har storfavoriten bland publiken särbehandlats av TV4.

Bland annat har fotbollsmatcher som krockat med fredagsfinalerna flyttats, under en direktsändning tävlade Walker med ett förinspelat framträdande och han har kunnat bo i sin egen lägenhet i Sundsvall.

Behöver inte flytta

Samtidigt har de andra deltagarna bott tillsammans i åtta veckor på ett hotell i Stockholm.

– Det är klart att man har haft hemlängtan. I helgen kunde jag hälsa på min familj för andra gången under den här perioden. Vissa har inte varit hemma någon gång. Man känner att man inte hinner eftersom vi har så mycket även på helgerna, säger Sandra Wikström, 23.

Men trots att Kevin Walker inte har fler matcher för säsongen behöver han inte flytta in på deltagarhotellet i Stockholm under resten av sitt ”Idol”-deltagande.

Åtminstone uppger han själv det.

– Jag tränar till den 20 eller 22 november och har fortfarande åtaganden med klubben men det blir inga matchkrockar. Jag kommer kunna vara på alla repetitioner och allt sånt. Så jag fortsätter pendla mellan Sundsvall och Stockholm. Det känns bra, säger han.

”Brukar vara så”

De andra deltagarna finner sig i situationen.

– Han åker hem och lirar fotboll. Det brukar vara så. Vi vet ju hur det är med hans kontrakt, det är egentligen ingenting nytt. Han får göra det han måste göra för att vara med, säger Jens Hult.

Nöjesbladet har sökt ”Idol”-producenten Pelle Porseryd för en intervju. Han har avböjt på grund av sitt arbete med Fotbollsgalan som sändes live på TV4 i går. Han meddelar via sms att de inte har hunnit komma fram till en lösning på boendefrågan.

– Saken måste diskuteras ordentligt, skriver han.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln