Här slår hon Gregory

TV

Storbråk direkt från start i TV 4:s nya storsatsning ”Paradise hotel”

Foto: 1. SLAGET Lee-Britt ger Gregory en örfil. Det är efter deras första heta natt tillsammans och han är inte längre intresserad. 2. KYSSEN Direkt efteråt kysser hon honom i ett sista försök att få honom intresserad. 3. TÅRARNA Lee-Britt bryter ihop på sängen och börjar gråta. Hon skriker att Camilla är en ”fucking bitch” flera gånger. Efter utbrottet i programmet fick TV 4 kalla in en psykolog som hjälpte henne fortsätta inspelningarna i Mexiko.

Obesvarad kärlek, hot, våld och svek – ”Paradise hotel” rivstartade med ett storbråk.

Deltagaren Lee-Britt Higgins tillbringade en het natt med Gregory Nanderöd.

Sedan gav hon honom ett slag i ansiktet.

– Natten var ett misstag. Jag kan inte tänka när jag är full och det var svårt att stå emot, säger Gregory.

I gårdagens avsnitt av ”Paradise hotel” fick tittarna se hur Lee-Britt Higgins, 27, ger rumskamraten Gregory Nanderöd, 23, en våldsam örfil.

När sedan singeln Camilla Sundman, 21, tar hennes plats i Gregorys rum börjar hon gråta hysteriskt och kallar Camilla en ”fucking bitch”.

Anledningen till storbråket var att det gått hett till mellan Lee-Britt och Gregory redan första natten.

– Ja, vi hånglade en del med varandra. Efteråt sa jag till mig själv ”Din dumme jävel, vad har du gjort?”, berättar Gregory.

Var inte intresserad

Dagen efter var Gregory inte längre intresserad. Att natten skulle betyda så mycket för Lee-Britt hade han inte räknat med.

– Jag trodde inte att hon skulle få känslor för mig. Jag fick ett jävla helvete med det sedan.

Lee-Britt nekade först till att hon slagit Gregory men sa sedan att hon blivit våldsam eftersom hon druckit sprit.

– Jag hade inte fått dricka det vatten jag behövde på resan hit. När jag drack vodka på dagen blev jag full och gick för långt.

Gregory Nanderöd har tidigare berättat att han hade tagit med sig stora mängder Viagra till lyxhotellet i mexikanska Casa Mi Ojo.

”Bara för tjejerna”

– Jag gick med i ”Paradise hotel” enbart för tjejernas skull, säger han.

Förutom slaget mot Gregory slår Lee-Britt omkring sig med en lång piska för att avreagera sig. Hon hinner också med att hota en annan deltagare, när denne påpekar det olämpliga i att slåss.

– Jag blev chockad, säger Camilla Sundman. När man är 27 år borde man kunna uppföra sig. Det gick inte att föra en normal diskussion med henne.

Fick psykologhjälp

Lee-Britt Higgins bor nu i Australien. Efter utbrottet på ”Paradise hotel” fick TV4 kalla in en psykolog som hjälpte henne att fortsätta inspelningarna.

En såpa helt utan tävling

Dramat – så går det till

Karin Wik