Bonde söker fru

Bonde-Pontus rasar mot TV4: ”Så löjligt”

avLinnéa Borgert

Den okända tjejen är ingen ny kärlek: "Hon ska inte behöva framställas så"

1 av 4

I slutet av kvällens avsnitt av "Bonde söker fru" ser vi hur hästbonden Pontus Hugosson presenterar en ny tjej för Linda Lindorff.

Men det är inte bondens nya kärlek vi ser.

– Det är vår praktikant. De vill bara försöka få någon typ av spänning. Jag tycker det är så löjligt, säger han.

Hemma i Sverige hade bonden Pontus Hugosson och Lisa hångelfest i poolen, men trots de heta stunderna på gården spirade ingen kärlek på semestern i Skottland.

– Jag och Lisa kysstes ju och grejade på gården och så. Men nu på resan har vi inte riktigt hittat tillbaka till det, säger hästbonden i programmet.

När Pontus och Lisa diskuterar sin framtid beslutar de sig för att se vad som händer när de kommer hem.

Men det hela verkar avgjort i slutet av programmet, när vi får se en snutt av vad som händer i nästa veckas program. I klippet presenterar nämligen Pontus en ny tjej för Linda Lindorff.

Nu avslöjar hästbonden för Nöjesbladet att det inte handlar om en ny kvinna i hans liv – det är bara gårdens praktikant.

– Hon hjälper oss för vi hopptränar en häst. Så hon står bara med där. Det är inte mer spännande än så, säger han.

– Man vet egentligen ingenting om vad som har hänt. Det är ingenting som är avslöjat. De vill bara försöka få någon typ av spänning.

Pontus är arg över hur produktionen har klippt programmet och säger att han tycker synd om sin praktikant.

– Hon ska inte behöva framställas så. Jag tycker det är fel att hon ska användas på det sättet. De får vinkla mig hur de vill, men nu var det någon annan, som inte är deltagare, säger han.

– Jag tycker det är så löjligt.

Clara Ytterborn, programmets exekutiva producent, försvarar dock klippningen:

– Vi jobbar naturligtvis alltid med att puffa för nästa veckas avsnitt på ett kittlande sätt. Hon fanns på Pontus gård vid inspelning och deras relation förklaras i kommande episod.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV4