Danny sjunger för ’Wild Kids’

TV

Flickidolen spelade in ny video på Kolmården

1 av 3 | Foto: ”ett spännande program” Danny Saucedo tvekade inte när han fick chansen att vara med i ”Wild Kids”. – SVT frågade mig och jag sa ja direkt. Det är ett spännande program, säger han.

Glöm ”Let’s dance”.

Nu är det ”Wild Kids” som gäller för Danny Saucedo. Aftonbladet kan nu visa bilder ur musikvideon som stjärnan spelade in på Kolmården.

Ungdomsprogrammet ”Wild Kids” är inget annat än en succé.

Årets upplaga filmas för fullt i Kolmården-skogarna utanför Norrköping och i år får programmet lite extra draghjälp – av Danny Saucedo, 22.

Flickidolen gästade i onsdags programmet som ett pris i en av tävlingarna. Det vinnande laget blev sedan inbjudna att vara med i Dannys musikvideo.

”Coolt med Danny”

– Det knackade på dörren och vi fattade inte vem det var som stod där. Sen såg vi att det var Danny! Shit, vad coolt det var, säger en av lagmedlemmarna, Gabriella Olsson, 12.

Låten är en svensk, lite rockigare låt som heter just ”Wild Kids” och är specialskriven för programmet.

– Jag älskar att sjunga på svenska, jag har skrivit massor av låtar på svenska genom åren. Och videon blev väldigt bra. Det ösregnade så vi blev dyngsura och leriga, men det var bara en skön krydda, säger Danny.

Varför just ”Wild Kids”?

– SVT frågade mig och jag sa ja direkt. Jag brukar titta på programmet, faktiskt. Det är spännande och egentligen är det inte så stor skillnad på en 12-åring i det här programmet och en 25-åring i ”Robinson”.

Den kommande säsongen av programmet blir den tredje och från SVT:s sida förväntar man sig en lika stadig publik som tidigare.

– Vi har legat stadigt strax under en miljon tittare förut. Folk som inte lever med barn fattar inte vilken ”Wild Kids”-feber som råder, säger programledaren Ola Lindholm.

Du har inte tröttnat efter två år?

– Skojar du? Jag skulle göra det här året runt om jag fick.