Anna Anka fortsätter i ”Svenska Hollywoodfruar”

Foto: PER GROTH
TV

Det blir en säsong till med Anna Anka i ”Svenska Hollywoodfruar. Trots miljonkraven.

– TV för mig ger mig en extra kick, en bonus i mitt liv. Men, vad som än händer, kommer jag ändå alltid först och främst att vara mrs Anka, säger hon till Elles nätupplaga.

Hon är högaktuell med ”Anna Ankas jul” som börjar spelas in för TV3 den 24 november. Första avsnittet sänds fem dagar före julafton.

– Det kommer inte alls att vara som ”Svenska Hollywoodfruar”. Det här är välplanerat och är en familjeshow, har hon tidigare berättat för Nöjesbladet.

Aschberg gästar

I programmet reser svenska talkshow-värdar över till Anna Anka i Los Angeles. Robert Aschberg är en av dem.

Hon hymlar inte med programmets målsättning. Uteblir succén hoppar hon av.

– Mitt liv kommer inte att förändras av detta. TV för mig ger mig en extra kick, en bonus i mitt liv. Men, vad som än händer, kommer jag ändå alltid först och främst att vara mrs Anka, säger hon till Elles nätupplaga.

Blixtkändis

Anna Anka, gift med Paul Anka, blev blixtkändis över en natt när ”Svenska Hollywoodfruar” hade tv-premiär. Anka spred kontroversiella citat omkring sig och blev en stor ”snackis” i Sverige.

När TV3 började planera för en fortsättning av såpan tackade hon först nej till att medverka igen.

– Jag har tagit den showen till toppen och man kan inte göra mycket mer med den. Fansen vill ju se något annat, sade hon då.

Men i en färsk intervju med tidningen Elle avslöjar hon nu att hon ändrat sig. Anna Anka kommer att gästspela i tre avsnitt; 1, 4 och 8.