Paradise Hotel 2016

”PH”-deltagaren är snyggast i Sverige

Av: 

Emilia Berntsson

TV

Alexander D'Rosso, 25, vann Mr Universe Sweden

Alexander D'Rosso är snyggast i Sverige.

I helgen vann ”Paradise hotel”-deltagaren den svenska uttagningen till Mr Universum.

– När jag ändå är på gång ska jag ta mig an så många utmaningar jag bara kan, säger Alexander D'Rosso.

”Paradise Hotel”-aktuella Alexander D'Rosso, 25, blev igår utsedd till Mr Universe model Sweden.

– Det är en ganska obeskrivlig känsla. Jag känner mig extremt lyckligt lottad, säger Alexander D'Rosso.

Hans tidigare modellerfarenhet begränsas till två tillfällen när han medverkat i ”Nyhetsmorgon” som Halloween-modell och en modevisning för Panos Emporio. Nu ska han alltså representera Sverige i Mr universum.

Har gått ner 30 kilo

Men vägen till Sveriges största skönhetstävling för män har inte varit spikrak. För bara några år sedan vägde han över 100 kilo innan han kände att det var dags för förändring.

– Jag var ganska miserabel vid den här tidpunkten, det hade precis tagit slut med min tjej, jag var väldigt stor och hade dåligt med spelningar. Då kände jag att det första jag kan ta tag i är min hälsa. Om jag tar tag i det och går ner i vikt så kommer säkert resten att rulla på, berättar Alexander D'Rosso.

Nöjesbladet har tidigare skrivit om att Alexander D'Rosso var den förste svensken att hitta alla pokémon i succén Pokémon Go. Spelet var till stor hjälp i hans träning och han tappade åtta kilo bara under den perioden. Totalt har han gått ner 30 kilo.

Premiär för ”Paradise hotel”

Den 21 september reser han till Bali för att tävla i världsfinalen för Mr Universe model. Fram tills dess är det mest träning som gäller för att förbereda sig på bästa sätt. Men innan dess har det blivit dags för premiär av årets ”Paradise Hotel” som drar igång den 5 september.

– Det är ganska nervigt. Jag vet vad jag har gjort där borta men samtidigt är det en stor sida som jag inte vet. För det jag har sett med mina ögon kan ju vara något helt annat än vad som egentligen har pågått. Men jag är väldigt laddad och det ska bli väldigt roligt att se, säger Alexander.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

”Paradise hotel” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise Hotel 2016

Paradise hotel