Jill Johnson berättar om stora livskrisen

TV

”Tänkte att jag för en gångs skull ska bli så deppig som bara jag kan bli”

1 av 3 | Foto: Jill Johnson.

Det blir känslosamt i kvällens ”Så mycket bättre”.

Jill Johnson väljer att berätta om sin första stora livskris.

– Jag tänkte att jag för en gångs skull ska bli så deppig som bara jag kan bli, säger hon i programmet.

I avsnitt två av säsongens ”Så mycket bättre” har det blivit dags att hylla Magnus Carlsons, 48, karriär och låtskatt. För Jill Johnson, 43, blir det känslosamt när hon berättar om vilken låt hon har valt.

– Den här låten ligger på ett album som släpptes 2007. Och 2007 hade jag min första livskris, jag och min man hade vår första riktigt, riktigt stora kris, säger Jill Johnson.

”Fruktansvärt läskigt”

Enligt Magnus Carlson handlar låten om hur man i ett förhållande börjar ta varandra för givet och oron över om man fortfarande älskar varandra eller bara är med varandra av gammal vana. Något Jill Johnson kände igen sig i.

– Det är fruktansvärt läskigt när man tvivlar på kärleken och undrar om den andra personen älskar en lika mycket fortfarande, säger hon.

Toppar listan

Det var i slutet av augusti som Jill Johnson berättade att hon och Håkan Werner, 55, som varit gifta i 17 år skulle separera, ett beslut som togs redan innan inspelningen av ”Så mycket bättre”.

Även i förra veckans program sjöng Jill Johnson en låt om ett par vars kärlek tagit slut i tolkningen av Tommy Nilssons ”Öppna din dörr” som hon översatte till ”Open your heart”. Låten blev tokhyllad av publiken och tog sig snabbt upp till förstaplatsen på Spotifylistan.

ARTIKELN HANDLAR OM