Johan Glans spelar utomjording i ny Viaplay-komedi

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
Uppdaterad:
Johan Glans och Morena Baccarin.
Foto: Attila Nagy Weiner/Viaplay.
Johan Glans och Morena Baccarin.

Viaplay satsar på science fiction-komedi. I ”Home invasion” spelar Johan Glans och Morena Baccarin utomjordingar som planerar att invadera jorden.

Efter "Swedish dicks" satsar Viaplay på ännu en komediserie med internationell krydda, producerad av Peter Settmans Brain Academy och med Johan Glans i en av huvudrollerna.
Nämligen sci-fi-komedin "Home invasion", som utöver Glans har Morena Baccarin ("Deadpool", "Firefly", "Homeland") och John Noble ("Fringe", "Sagan om ringen") på rollistan.
Baccarin spelar den ondskefulla hjärnan bakom en plan som går ut på att invadera jorden, och Glans spelar en av hennes utsända soldater.
Detta är upplägget:
Familjen Family är till synes en normal familj som anstränger sig för att passa in i samhället. På uppdrag av sin ondskefulla ledare har de blivit utsända för att invadera jorden. Deras sanna skepnad avslöjas snart när två inbrottstjuvar bryter sig in i jakt på pengar, och upptäcker att ägarna till huset är utomjordingar. Family, som gjort sig hemmastadda på jorden, börjar ångra sig och vill gå emot sin ondskefulla ledare, för att förhindra invasionen av jorden. Inbrottstjuvarna inser att de måste jobba tillsammans med utomjordingarna för att stoppa invasionen, rädda deras vänskap och rädda världen.
Serien, som spelas in i Budapest och får premiär nästa år, regisseras av Don Bitters.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE