”Hon bryr sig inte ett skit”

TV

Gunilla Perssons kattfadäs får Isabel Adrian att se rött

Foto: Gunilla Persson brukar nästan alltid ha med sig katten Tusse på sina utflykter. Oftast får han sitta i bilen. Men sedan hennes veterinär upplyst henne om att det kan vara farligt ville hon ha med sig Tusse på festen.

Huvudperson i säsongsavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar”: katten Tusse.

När Gunilla Persson tar med sig sin katt till Isabel Adrians kalas ser värdinnan rött.

– Hon fattar ju, men hon bryr sig inte ett skit, säger Isabel Adrian.

Foto: Vill inte umgås mer Hollywoodfrun Isabel Adrian bjuder in till barnkalas. Till festen kommer Gunilla Persson – med katten Tusse. Det uppsakttas inte. ”Efter den incidenten är jag inte riktigt på samma våglängd som Gunilla”, säger Adrian.

I säsongsavslutningen bjöd Isabel Adrian, 34, in Gunilla Persson, 51, för att fira dottern Monday-Lilys namnsdag. Med sig hade Gunilla Persson dottern Erika – och katten Tusse.

Hade katten i bilen

Något som inte föll Isabel Adrian i smaken – alls.

För Nöjesbladet utvecklar hon vad det var hon reagerade på:

– Tänk om det är någon som är jätteallergisk? Hon frågade inte ens mig om hon fick ta in katten. Hon gick bara och hämtade en katt plötsligt i bilen. Det är jättekonstigt, säger Isabel.

I programmet hänvisade Gunilla Persson till sin veterinär, som upplyst henne om att djur kan må dåligt av att sitta kvar i bilen när solen ligger på. Något som Isabel Adrian kan förstå, även om hon fortfarande kritiserar Gunillas val att ta med katten till kalaset.

”Blev skitförbannad”

– Det var ingen respekt, varken mot mig eller mot resten av människorna som var där, eller mot min familj.

Incidenten med Tusse var inte det enda som skavde i Isabels och Gunillas relation den dagen. Väl på plats gick Gunilla, med en oinslagen nalle i handen fram till Steve AngelloSwedish House Mafia-stjärnan tillika Isabels pojkvän – och bad honom att slå in den.

– Han blev skitförbannad, säger Isabel och fortsätter:

– Efter den incidenten så är jag inte riktigt på samma våglängd som Gunilla, säger Isabel. Jag vill inte umgås med henne.

– Jag menar herregud, har hon varit på kalas förut eller?

Förstår ingenting

Gunilla Persson, som härom veckan hamnade i blåsväder när hon tog med sin dotter till en talangjakt – trots att hon var sjuk – är oförstående inför Isabel Adrians synpunkter på att hon tog med Tusse.

– Han kunde ju inte ge någon allergi, han satt 20–30 meter från festen. Jag tycker att hon överdrev, väldigt mycket, säger Gunilla Persson.