– Jesper är min favorit

TV

Fotbollsproffset stöttade Lulu Carter i ”Stjärnor på is”

Lulu Carter svarade på allt från läppar till inredning i chattet med aftonbladet.se:s läsare.

Lulu Carter säger: hej alla nu är jag här.. ös på
säger: Hej Lulu! Hur känns de idag? Är du besviken? Och i så fall, över vad? Vem skulle åkt ut om du fått bestämma?? Kram, Annakarin
Lulu Carter säger: man vill ju inte att nån ska åka ut ju.. alla var fantastiska. Nej jag är inte besviken.. känns skönt att få vila och ta det lugnt nu.
Anders säger: Hur kändes det att vara isprinsessa för en kväll?
Lulu Carter säger: UNDERBART! det var ju en barndomsdröm.. som blev verklig efter 40 år om så blott för en kväll... Jag tror min mor och far såg mig ifrån sin himmel..
Tinanilsson säger: Hur mycket tränade ni innan första programmet? På filmen inför åkningen så var alla typ Bambi på hal is, men sedan var ni så bra.
Lulu Carter säger: vi tränade varje dag utom när vi var skadade.. jag blev ju lite skadad så det hindrade mig en del... jag var nog faktiskt den av tjejerna som kunde åka lite från början.. och så åkte man ut.. ja ja man får tåla leken när man ger sig in i den...
Marina säger: Hej Lulu! Jag tittar på allt där du är med, för du har en så stark utstrålning och du är så duktig! Vilka egenskaper har du mest nytta av när du tar dig ut på isen? /M
Lulu Carter säger: tack.. va kul gulliga du.. jag försöker vara mig själv och ha kul.
Mats_Sthlm säger: Har du nån favorit i tävlingen nu när du inte är med längre?
Lulu Carter säger: jo.. jag har ju det.. Jesper. För han tycker det här är så kul och han är en gullig person som har stöttat mig mycket i min nervositet.. dessutom är han urduktig på att åka och har en underbar partner.. söta Alexandra som för övrigt är gift med min partner Lukazs
Marina säger: Hej Lulu! Du är snygg och har karisma som få!! Hur känns det att stå där på isen - vilken är den största skillnaden mellan att inreda ett hem och att dansa på is för dig? Lycka till! /Marina
Lulu Carter säger: Tack.. Att dansa på is är svårt och kräver mycket mod när man ska göra det i direktsändning och det är tävling... Att inreda sitter mer i ryggmärgen på mig liksom.. men allt handlar ju om kreativitet och glädje.
Lovisa säger: Vad har du för utbildning som inredare? Är det svårt att bli?
Lulu Carter säger: Det kräver talang erfarenhet och envishet.. utbildningar i all ära men praktik och att assistera någon duktig är bästa utbildningen.. jag är utbildad sen barnsben av min egen mor men är i övrigt helt självlärd.
Lotta säger: Vad är det som gäller för färger i inredning i höst? Vi har nyss renoverat och kör mycket svarta tapeter och tänkte köra svart kök också. Vad matchar vi bäst med det för att det inte ska se dystert ut?
Lulu Carter säger: Orange, lila eller klarrött. Lycka Till!
mrbiker35 säger: kommer vi se dej mer med martin timell eller har du tröttnat på tv program
Lulu Carter säger: Självklart forsätter jag med TV. Äntligen Hemma gänget är nog lite glada att jag åkte ut så jag kan börja jobba normalt igen.
nisse säger: hej lulu... vad det svårt att få lämna sm första person?
Lulu Carter säger: nej.. Jag är äldst och mest luttrad och nog minst känslig på det sättet.. så det var nog som det skulle.. men om jag var sämst.. nä.. det tycker inte jag.
jörn säger: Vem är största tävlingsmänniskan i isgänget?
Lulu Carter säger: Malin Ewerlöf. Inte bäst och snyggast på grillor men en riktig vinnarskalle.
klang säger: Tjena, miss Carter! Vilket är roligast, Äntligen hemma eller Stjärnor på is? kram
Lulu Carter säger: Äntligen hemma. Stjärnor på is har dock varit ett kul projekt.. helt galet.. en cirkus. Lite läskigt med skadorna men väldigt många härliga människor.
Linda säger: Hej! Får du många frågar om dina läppar? Jag tycker det är grymt snyggt och det första man märker när man ser dig :) Vad använder du för produkter och har du opererat dig eller är de naturliga? kram
Lulu Carter säger: Tack för komplimangen sötis.. jag har Restylan i mina läppar. Jag rekommenderar akademikliniken här i Stockholm. Kram!
Martin säger: Vem tror du vinner stjärnor på is? och varför?
Lulu Carter säger: Jesper eller Markus. Duktiga, ambitiösa och helt underbart kärleksfulla folkära och fina människor.
Moderator säger: Nu är tiden snart slut. Här kommer den sista frågan:
Depeche 4-ever säger: Vad har du på gång istället för att åka skridskor framöver?
Lulu Carter säger: Äntligen Hemma såklart och mitt egna Inredningsföretag. Lite annat också men det är hemligt än så länge.. Kram!
Moderator säger: Det var all tid vi hade den här gången. Tack alla läsare för att ni ville chatta och tack till Lulu Carter!
Lulu Carter säger: Trevligt att få chatta med Er alla. Ha en bra vecka och fortsätt rösta på era isfavoriter på lördag. Stor Kram från Lulu Carter