Läsarna: Lars var bäst

Av: Henrik Ståhl

Publicerad:
Uppdaterad:

Krossar konkurrensen i kvällens ”Idol” – tycker aftonbladet.se:s läsare

Läsarnas favorit Lars Eriksson fick inte bara Anders Bagge att tappa hakan – nu stämmer även aftonbladet.se:s läsare in i hyllningssången.
Foto: TV 4
Läsarnas favorit Lars Eriksson fick inte bara Anders Bagge att tappa hakan – nu stämmer även aftonbladet.se:s läsare in i hyllningssången.

Det är inte bara Anders Bagge som fallit pladask för 28-årige Lars Erikssons stämma.

Även aftonbladet.se:s läsare hyllar Bob Dylan-fantasten från ”Idol”-uttagningen i Lund – och röstar fram honom till kvällens bästa deltagare med förkrossande 79 procent.

En dryg timme efter att Lars Eriksson, 28, lugnt klivit in i juryrummet, framfört Bob Dylans ”it aint me babe” och ett eget alster – och fått jurymedlemmen Anders Bagge att fullkomligt tappa hakan – hade närmare 4 000 personer gjort sina röster hörda i aftonbladet.se:s omröstning ”Vem var bäst av de som gick vidare i kvällens Idol?”.

”Jag är full av adrenalin”

Då ledde Lars Eriksson med förkrossande 79 procent – 70 procentenheter mer än tvåan Dolores Huremovic.

– Det känns helt fantastiskt. Jag är full av adrenalin och kommer nog inte kunna sova på väldigt länge, säger Lars Eriksson till aftonbladet.se.

– Och en annan jätterolig sak är att folk har nosat upp min Myspace-sida, så på bara en timme har jag fått drygt 4 000 lyssningar. Det är sånt jag får på fyra månader i vanliga fall.

Så du ångrar inte direkt att du ställde upp i Idol?

– Absolut inte. Det var därför jag ställde upp. Men det känns overkligt med alla dessa okända människor som ger en komplimanger. Jag är svinglad.

Hur var det att se sig själv i tv för första gången?

– Det kändes bra. Det var kul att jag fick så mycket tid i rutan och det var kul att se juryns ansiktsuttryck när de lyssnade på mig. Det Anders Bagge sa var ju helt fantastiskt att höra igen.

Hyllas i forum

I artikelkommentarer och forum på aftonbladet.se nämns ”killen med den underbara rösten” av flera förundrade läsare.

”Jag vill höra mer av den här killen! Av en slump zappade jag till 4an när han sjöng sin låt och det var.. underbart!”, skriver signaturen Jayla.

”Lars är en superkille. Duktig som sjutton är vad han är. Mer sånt till oss framför tv:n tack”, skriver Miss Jay, en av aftonbladet.se:s ”Idol”-bloggare.

Idol eller inte – Lars Eriksson tycks redan ha byggt upp en stadig fanbase.

Nu gäller det bara att ro hem hela ”Idol 2008” – eller sitta hemma och vänta på ett samtal från Anders Bagge...

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN