Hoppsan, Hellenius - försa du dig i direktsändning?

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Påstod att Peter Jihde ska tävla i ”Let's dance”

1 av 6 | Foto: TV4
I samband med att den nya programledaren presenterades reagerade tittare på att David Hellenius tycktes försäga sig om en kommande medverkande i ”Let's dance”.
– Är inte TV4 större än så här? Och Peter ska vara med och dansa, säger han med en tydlig vink till Peter Jihde, samtidigt som Tilde de Paula sätter sig vid hans sida.

Ska Peter Jihde tävla i ”Let's dance” nästa säsong?

Så lät det i alla fall när Tilde de Paula presenterades som ny programledare för TV4-programmet.

– Och Peter ska vara med och dansa, sa David Hellenius i ”Nyhetsmorgon”.

Förvirringen blev stor för TV4:s tittare i ”Nyhetsmorgon” på onsdagsmorgonen. Tilde de Paula, som lett sändningen med Peter Jihde försvann plötsligt ur bild för att gå ut i kulisserna och i nästa minut presenteras som ny programledare för ”Let's dance”.

I soffan satt Peter Jihde kvar tillsammans med ”Let's dance”-veteranen David Hellenius som till våren alltså får Tilde de Paula vid sin sida i den trettonde säsongen av danstävlingen.

”Peter ska vara med”

Men i samband med att den nya programledaren presenterades reagerade tittare på att David Hellenius tycktes försäga sig om en kommande medverkande i ”Let's dance”.

– Är inte TV4 större än så här? Och Peter ska vara med och dansa, säger han med en tydlig vink till Peter Jihde, samtidigt som Tilde de Paula sätter sig vid hans sida.

När Nöjesbladet når ”Let's dance” exekutiva producent på TV4, Anika Beclijevski, för att fråga om det stämmer att Peter Jihde ska vara med och tävla i vår säger hon att David Hellenius skämtade.

”Du får fråga honom”

– Han skojade så klart. Vi går inte ut med några som helst namn förrän efter nyår, säger hon.

Men Peter Jihde är väl ett intressant namn?

– I dagsläget är alla namn superintressanta för oss.

Men du betonar alltså att det var ett skämt att Jihde skulle vara med?

– Alltså, du får fråga honom eller David vad han menade. Men för min del gäller att vi går ut med våra deltagare efter nyår.

TV4 brukar sätta stolthet i att hålla deltagarna i ”Let's dance” hemliga så länge som möjligt, men redan under tisdagen kunde Expressen avslöja att Anja Pärson ska vara med i vårens säsong.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN