Vilt fylleslag i ny dokusåpa

TV

TV 3 höll krismöte med deltagarna på "Club Goa"

Flera deltagare var så kraftigt berusade de första dygnen i "Club Goa" att de äventyrade inspelningarna.

Då kallade TV 3 till krismöte och hotade med avstängning.

- Vi pekades ut som fyllon, säger Lars Gåre.

Foto: "VI PEKADES UT SOM FYLLON" Lars Gåre festade med bland andra Sebastian Dawkins under inspelningen av "Club Goa". Efter ett krismöte på TV 3 stoppades festandet. "Det blev för mycket av allt", säger Gåre.

I kväll är det premiär för "Club Goa" där TV 3 samlat de mest skandalomsusade dokusåpastjärnorna för att driva en restaurang i Indien. Och redan på resan ner började skandalerna avlösa varandra.

- Jag såg det som en charterresa och då är det kul med partaj, säger Stefan Sahlin.

Fick valium

Deltagarna började dricka stora mängder alkohol på planet och under mellanlandningen i Frankfurt var flera av dem kraftigt berusade. En av dem fick dessutom en valium av en annan deltagare.

- En deltagare som såg detta blev rosenrasande och kallade personen knarkare. Det blev tårar och bråk. Den utpekade deltagaren bröt ihop och ville åka hem, säger TV 3:s pressansvarig Max Lagerbäck.

Väl framme i Goa fortsatte festandet. Lars Gåre, Sebastian Dawkins och Stefan Sahlin var enligt uppgift konstant fulla i tre dagar.

- Jag är extremt flygrädd och måste dricka för att kunna flyga. Sedan hittade jag min dryckesbroder Sebastian och vi festade hårt, säger Lars Gåre.

För TV 3 var festandet förödande. Enligt uppgift var deltagarna oftast så fulla att inspelningsmaterialet inte gick att använda.

- Det var ohållbart, vi vill inte ha en fyllesåpa, säger Max Lagerbäck.

Vid ett tillfälle var Lars Gåre så onykter att han hade svårt att sitta upp. Till slut började han gråta för han saknade sin son Harry, 16 månader, så mycket.

- Det blev för mycket av allt med resan, den kulturella omställningen och den infantila cirkusen. Jag fick hemlängtan men då kom terapeuten Sebastian in och hjälpte mig.

"Jag lämnade mötet"

Efter tre dagar tröttnade produktionsledningen och kallade till krismöte.

Beskedet var att festandet måste upphöra annars skulle Lars Gåre, Sebastian Dawkins och Stefan Sahlin få åka hem.

- Vi tre blev utpekade som fyllon offentligt inför de andra deltagarna. Det var otaktiskt gjort så jag lämnade mötet. Producenten borde tagit det med oss var och en i stället, säger Lars Gåre.

Efter krismötet lugnade dock deltagarna ner sig och TV3 kunde fortsätta inspelningen av "Club Goa".

Det här är "Club Goa"

Här är alla deltagarna

Susanne Nylén