TV 4 säljer sexscener

TV

Tittare på nätet betalar - för att se Natacha och David i sängen

1 av 2 | Foto: BESVIKNA "Jag förstår inte det roliga i att se oss i säng", säger David Lotfi. Heta scener mellan honom och Natacha Peyre visas på TV 4:s nätsajt.

Natacha Peyre och David Lotfis sexscen visades aldrig i "Paradise Hotel".

Men på tv4.se kan tittare betala för att se klippet.

- Jag är besviken. Det känns desperat av TV 4, säger Lotfi.

På ”Paradise hotels” hemsida kan vem som helst registrera sig som användare. Gratis, eller för en mindre månadsavgift, kan man sedan titta på bortklippta scener ur programmet.

”Folk kan ju hyra film”

Under rubriken ”heta lakan hos hetaste paret” ligger just nu ett klipp på sajten där deltagarna Natacha Peyre och David Lotfi har sex under ett lakan. Helt utan åldersgräns.

– Det var ju ingen erotisk film vi var där för att spela in. Jag tycker det är tråkigt att de lagt ut det på nätet. Jag förstår inte det roliga i att se oss i säng, säger David Lotfi och fortsätter:

– Jag är besviken. Vill

folk se erotik och sex kan de ju hyra en film. Jag trodde inte det var TV 4:s grej att sälja sådant här, det känns lite desperat. Samtidigt har vi gett oss in i leken och får leken tåla.

”Allt kan visas”

Åsa Sjöberg, programchef på TV 4, menar att deltagarna är medvetna om att allt de gjort kan publiceras. I programmet eller på nätet.

– Allt filmas och allt kan visas, säger hon.

Att sexklippet ligger ute på nätet är sajtens ansvariga utgivare Kajsa Ericsons uppgift att kommentera. Men hon fanns i går inte tillgänglig för en kommentar.

Andra sexscener som lagts ut

Linda Hjertén, Susanne Nylén