TV

Han vet hur ’Lost’ slutar

TV

Matthew Fox gråtfärdig så fort han tänker på finalen

MONTE CARLO. En säsong kvar och hemlighetsmakeriet kring slutet av ”Lost” är enormt.

Men nu avslöjar Matthew Fox att han nu fått svaren på alla gåtor.

– Varje gång jag tänker på hur det kommer att sluta blir jag rörd, säger han med tårar i ögonen.

”Lost”-teamet har nu tillbringat sex år på Hawaii där serien spelas in. Nu påbörjas inspelningarna av den sjätte och sista säsongen. Hur serien kommer att sluta är klart och Matthew ”Jack” Fox avslöjar att han är en av få som faktiskt fått veta.

– Om jag berättar för er hur den kommer att sluta kommer jag sedan att bli inkastad i en vit skåpbil för att aldrig dyka upp igen, skämtar Matthew när Nöjesbladet träffar honom på tv-mässan i Monte Carlo.

Matthew får tårar i ögonen när han berättar om slutet av ”Lost”.

Och ger en ledtråd:

– Varje gång jag tänker på hur ”Lost ”kommer att sluta blir jag rörd. Den kommer att få ett ledsamt men otroligt tillfredställande vackert slut.

Matthew passar också på att lägga till att många på inspelningsplatsen gick varandra på nerverna.

– Men att det är ett naturligt förlopp när man jobbar så tätt inpå varandra under en lång tid, men att säga hej då till denna familj kommer att vara otroligt sorgligt.

Flyttar från Hawaii

Vad ska du göra när serien läggs ner?

– Jag ska flytta från Hawaii, barnen har gillat att bo där, men nu är jag redo att gå vidare. Jag har två bröder som också har barn och jag vill att mina barn ska få bra kontakt med sina kusiner. Jag har också tagit flygcertifikat. De kommande åren vill jag inte leva i tropikerna, jag längtar tillbaka till bergen där jag är född.

Har gjort fyra filmer

De senaste åren har Matthew Fox gjort fyra filmer och detta är något han vill fortsätta med då han vill ha möjligheten att välja när han ska jobba.

– Inspelningarna för en tv-serie har så högt tempo och du ser samma folk dag ut och dag in, en film har en tydlig början och ett tydligt slut.

Vilken är din drömroll?

– Jag har inte någon speciell drömroll men jag har alltid velat göra västernfilm.

Nina Jonsson

ANNONS EXTERN LÄNK

3 för 2 på damtrosor hos Lindex! Få den billigaste på köpet. Rabatten dras av i kassan. Handla här

Lindex

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV