Fick ris av juryn – hyllas av tittarna

TV

Jonas Hallberg är folkets favorit: Alla säger att de ska rösta på mig

1 av 4 | Foto: Dansar sig rakt in i hjärtat Trots förra veckans kritik från juryn har Jonas Hallberg mötts av tokhyllningar från tittarna. ”Jag blir glad, självklart vill man ha folket med sig”, säger han.

Jurypoängen var låga, men av folket hyllas han.

Hollywood-stajlisten Jonas Hallberg, 44, är tv-tittarnas favorit i årets ”Let’s dance”.

– Jag älskar honom, säger Tony Irving.

När klev Jonas Hallberg klev ut på dansgolvet under fredagens ”Let’s dance”-premiär var jublet öron­bedövande.

Och på sociala medier tokhyllades han av tv-tittarna.

”Vem älskar inte Jonas Hallberg, han är ju helt fantastiskt underbar?” skrev signaturen Saris på Twitter.

”Alla behöver en Jonas Hallberg i sitt liv. Om fler skulle vara som han skulle det vara regnbågar i stället för världskrig” tyckte signaturen Lovisa.

Och själv märker Jonas Hallberg av stödet dagligen.

– Oh my god, ja. Folk kommer fram på stan, på bussen, på banken, i affärer. Alla säger att de ska rösta på mig. Jag blir så glad, självklart vill man ha folket med sig, säger han.

”Han är fabulous!”

Trots att juryn förra veckan kritiserade Jonas Hallberg för hans dåliga teknik säger juryordförande Tony Irving att det är en fröjd att ha Jonas Hallberg med i programmet.

– Jag tycker att han är fabulous! Han kommer ut på golvet med sitt bling och har en större och kaxigare personlighet än vad jag har, säger Tony Irving.

Behöver göra en resa

Tony Irving säger att Jonas Hallberg behöver gå genom en resa likt den som Steffo Törnquist hade förra säsongen.

– Han behöver gå genom kroppsförvandlingen. Han behöver ha mer kraft och energi i sin dans och han behöver satsa på teknik. Men han höll takten. Jag älskar honom och för mig är han en anledning till varför jag älskar att jobba med ”Let’s dance”.

”Blir elegant”

I kväll tar Jonas Hallberg och danspartnern Malin Watson sig an en slow fox, och tempot blir alltså betydligt lugnare än förra veckan.

– Vi kommer få se en ny Hallberg. Det känns verk­ligen som att jag lämnar fjollan skrollan hemma i garderoben. Nu vill jag känna mig som herr Hallberg. Det ska bli lugnt och elegant, säger han.

Den här gången hoppas han även få med sig juryn.

– Jag måste ju få högre poäng än åtta liksom, det var ju en disaster. Nu gäller det, nu blir det slow fox à la Hallberg och det blir ingen räven raskar över isen, det lovar jag.

Har stajlat Scarlett Johansson

Namn: Jonas Hans Fabian Hallberg.

Ålder: 44 år.

Bor: Los Angeles och Stockholm.

Bakgrund: Har stajlat stjärnor som Cameron Diaz, Michelle Williams och Scarlett Johansson, och varit coach i ”Top model Sverige”. Har haft egna programmet ”Superstylisten Jonas” på TV3.

Tjänar: 115 000 kronor (2013 års inkomst).

ARTIKELN HANDLAR OM