Rebecca Stella ute ur Let’s dance

TV

Bloggaren ute ur TV4:s tävling

1 av 5

Rebecca Stella fick lämna Let’s dance i kväll.

– Det är så många starka namn och det känns som att jag är nybörjare. Och inte lika folkkär som de andra i programmet, säger hon till TV4.

Hon hängde löst förra veckan och sågades av Tony Irving.

I kväll fick Expressens bloggare Rebecca Stella Simonsson lämna Let’s dance tillsammans med dansaren Alexander Svanberg.

– Jag är jätteglad ändå. Jag gjorde mitt allra bästa. Jag kunde inte ha gjort det bättre det känns jättetrist för det har varit ett härligt gäng. Men jag kunde inte göra bättre, sa hon i TV4:s sändning.

Och i kväll bjöd Tony Irving på betydligt varmare ord.

– Hon tog sig från en dålig prestation förra veckan och gjorde jättebra i kväll. Däremot låg hon i botten mot idrottsmästare. Folk röstade inte och tyvärr åkte hon ut, sa han i TV4:s sändning.

”Bröt ihop några gånger”

Och Rebecca Stella log trots förlusten.

– Jag är så jävla nöjd med vad vi gjorde, sa hon i TV4:s eftersnack med Jessica Almenäs.

Hon berättade att tävlingen varit en ren nervpärs.

– Det var väldigt tufft att bli placerad sist och få se par efter par gå in på dansgolvet före. Jag har brutit ihop några gånger, men jag är jättestolt att jag klarade detta. Nu klarar jag allt!

Varför tror du att du åkte ut?

– Det vet jag inte, jag har ingen aning. Det är så många starka namn och det känns som att jag är nybörjare. Och inte lika folkkär som de andra i programmet, säger hon till TV4.

Camilla Läckbergs pojkvän, MMA-fightern Simon Sköld hängde löst men höll sig kvar i tävlingen.

ARTIKELN HANDLAR OM